Süper Lig'de 9. hafta mücadelesinde Başakşehir sahasında Beşiktaş'ı ağarlıyor. Süper Lig'de 15. sırada yer alan ve kötü bir başlangıç yapan Başakşehir Emre Belözoğlu ile ilk maçında Beşiktaş'a karşı galip gelmek istiyor. Beşiktaş ise Başakşehir'e karşı galip gelip liderlik yarışını sürdürmek istiyor. Maç öncesi iki tarafın da eksikleri belli oldu. Peki Başakşehir Beşiktaş maçı canlı izle, şifresiz izlenir mi? Başakşehir BJK maçı kaç kaç? 

BAŞAKŞEHİR BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE(ÜYELİK GEREKTİREBİLİR)

BAŞAKŞEHİR BEŞİKTAŞ MAÇI KAÇ KAÇ?

BAŞAKŞEHİR BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Başakşehir - Beşiktaş arasındaki karşılaşma bugün saat 20.00’de oynanacak. Karşılaşma BeIN SPORTS 1’den naklen şifreli olarak yayımlanacak. Başakşehir BJK maçını Atilla Karaoğlan yönetecek. 

başakşehir beşiktaş

BAŞAKŞEHİR BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Başakşehir: Caiçara, Duarte, Lima, Deniz (Chadli), Ndayishimiye, Aleksic, Epureanu, Okaka, Mahmut, Volkan, Visca 

Beşiktaş: Vida, Oğuzhan, Atiba (Alex), Larin, Welinton, Rıdvan, Rosier, Josef, Ersin, Ghezzal, Batshuayi.

TEKNİK DİREKTÖR SERGEN YALÇIN TRİBÜNDE OLACAK

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, bu akşamki maçta tribünde olacak. Sivas maçı sonrası 1 maç ceza alan Yalçın'ın yerine kulübede Murat Şahin yer alacak. Sergen Yalçın, G.Saray derbisinde kulübedeki yerine dönecek.

BAŞAKŞEHİR, EMRE BELÖZOĞLU YÖNETİMİNDEKİ İLK MAÇINDA

Turuncu Lacivertli ekip yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu yönetimindeki ilk resmi maçına Siyah Beyazlı ekip karşısında çıkacak. Süper Lig ’in geride kalan bölümünde iki galibiyet ve 5 mağlubiyet yaşayan Başakşehir’in 6 puanı bulunuyor. Beşiktaş ise 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile haftaya 17 puanla üçüncü sırada giriyor. Başakşehir’de sakatlığı bulunan Ömer Ali Şahiner maçta forma giyemeyecek.

başakşehir beşiktaş

BEŞİKTAŞ'TA 5 EKSİK!

Beşiktaş'ın Başakşehir maçı kamp kadrosunu açıkladı. Siyah Beyazlı takımda sakat ve hastalıktan dolayı Demir Grup Sivasspor maçında forma giyemeyen Francisco Montero, Atiba Hutchinson, Cyle Larin, Rachid Ghezzal ve Welinton kamp kadrosuna dahil edildi.

Beşiktaş’ta sakatlıkları bulunan Georges-Kevin N’Koudou, Mehmet Topal ve Kenan Karaman kamp kadrosunda bulunmuyor. Siyah-beyazlı ekipte Miralem Pjanic ve Fabrice N’Sakala da kadroda yer almadı. Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Valentin Rosier, Rıdvan Yılmaz, Francisco Montero, Josef de Souza, Salih Uçan, Michy Batshuayi, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Can Bozdoğan, Atiba Hutchinson, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Welinton, Domagoj Vida, Serdar Saatçı, Güven Yalçın, Umut Meraş, Alex Teixeira

BEŞİKTAŞ ZORLU FİKSTÜRE BAŞAKŞEHİR'LE BAŞLIYOR

21 günde Şampiyonlar Ligi'nde 2 ve Süper Lig'de 4 olmak üzere arka arkaya maçlar oynayacak olan Beşiktaş'ın serisi Medipol Başakşehir'le başlıyor. Başakşehir deplasmanının ardından Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Sporting Lizbon'u ağırlayacak olan siyah beyazlılar için, bu maç fazlasıyla önem taşıyor.

BEŞİKTAŞ İLE BAŞAKŞEHİR 30. KEZ KARŞI KARŞIYA GELECEK

Beşiktaş, Süper Lig’in 9. haftasında en çok zorlandığı rakiplerinden biri olan Başakşehir’e konuk olacak. Siyah Beyazlı ekip, eski adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan rakibiyle yaptığı 29 resmi maçta rakibine 8 kez üstünlük kurabildi. Medipol Başakşehir de Beşiktaş ’ı 8 defa mağlup etmeyi başardı. İki takım arasındaki 13 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

BEŞİKTAŞ'TA PJANIC SEFERBERLİĞİ

Sakatlığı bulunan Miralem Pjanic, dünkü antrenmanda bireysel çalışmalarını tamamladı ve tedaviye devam etti. Sergen Yalçın, oyuncusunun durumunu yakından takip ediyor ve sağlık ekibinden sürekli olarak bilgi alıyor. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın, yıldız ismi görevlendirmek için yüzde yüz hazır olmasını beklediği kaydedildi.

BEŞİKTAŞ GEÇEN SEZON RAKİBİNİ 3 KEZ AYNI SKORLA YENDİ

Beşiktaş, geçen sezon ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan 3 maçta Medipol Başakşehir'e 3-2'lik skorlarla üstünlük kurmayı başardı.

Rekabette her iki ekip de birbirlerine 37'şer gol kaydetti.

BEŞİKTAŞ VE BAŞAKŞEHİR TÜRKİYE KUPASI'NDA 3 KEZ KARŞI KARŞIYA GELDİ

İki takım Ziraat Türkiye Kupası’nda da 3 kez karşı karşıya geldi. 2009-2010 sezonundaki kupa eşleşmesi 1-0 Medipol Başakşehir’in üstünlüğüyle tamamlandı. Beşiktaş ve Medipol Başakşehir, 2010-2011 sezonunda ise Türkiye Kupası finalinde bir kez daha karşılaştı. Normal süresi ve uzatma bölümü 2-2 berabere tamamlanan karşılaşmada rakibine penaltılarda 4-3 üstünlük kuran siyah-beyazlı takım, kupanın sahibi olmuştu.

İki takım geçen sezon tek maç eleme usulüne göre oynanan kupada bu kez yarı finalde rakip oldu. Vodafone Park’ta oynanan karşılaşmanın normal süresi 2-2 berabere tamamlanırken, Beşiktaş uzatmada Cyle Larin ile 102. dakikada bulduğu golle karşılaşmayı 3-2 kazandı ve finale yükseldi.

Editör: Haber Merkezi