Arsenal'li yıldız futbolcu Mesut Özil, “Allah acı içinde bile gülümsememin sebebidir; karışıklıkta anlıyorum; ihanete güveniyorum; ve korku içinde savaşmaya devam ediyorum" dedi. Paylaşımdaki açıklama kafaları karıştırdı.

Annesinin nasihatını duvara astı
Saha dışında yaptıklarıyla da sık sık gündeme dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil, annesinin kendisine yazdığı mektubu duvarına astı. Yıldız isim, yaşamını annesinin nasihatleri doğrultusunda şekillendiriyor. Mesut'un menajeri Erkan Söğüt “Mesut, unutma hayatta hepimiz gibi bu dünyada misafirsiniz. Allah size bir yetenek verdi ama bunu sadece kendinize bakmanız için vermedi. Servetini muhtaç insanlarla paylaşmazsan, benim oğlum değilsin." Mesut Özil’in menajeri Erkan Söğüt, verdiği röportajda futbolcunun hayırsever ve ailesine bağlı biri olduğunu ifade etti.

Söğüt, "Mesut, 2018 Dünya Kupası oynanırken bana büyük hayır işleri yapmak istediğini söyledi. '1000 çocuğun hayatını değiştirelim' dedi. 'Ben bu size pahalıya mal olacak' dedim. 'Paramı şimdi paylaşmazsam ne zaman paylaşacağım' şeklinde yanıt verdi. Sonra bana, 'Erkut, ben çok kazanıyorum ve hepsini kendime harcayamam. Bu yüzden daha fazla yardım yapabilirim' dedi." şeklinde konuştu.

Mesut'un 1000 kişiyi ameliyat ettirdiğini belirten Söğüt, "Mesut düğün günü 16 mülteci kampına yardım etti. Toplamda 100 bin kişiye yemek dağıttı." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi