AVCI’DAN 3 MAYIS MESAJI!..

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü münasebetiyle yayımladığı mesajda, “Atatürk’ün milliyetçilik anlayışını terk eden ve devlet kadrolarını komünistlere teslim etme yoluna giden dönemin idaresince başlatılan tüm baskı, işkence ve zulümlere rağmen 1944’de ayağa kalkan milli ruh, Milliyetçi Hareket Partisi’nin bayraktarlığında tüm görkemiyle yaşamaya devam etmektedir. 3 Mayıs 1944’ün Türk tarihine altın harflerle yazdığı Alparslan Türkeş, Nihal Atsız ve diğer kahramanların bıraktığı miras sonsuza dek var olacaktır.” ifadesini kullandı.

NEDEN MHP VE DEVLET BAHÇELİ’YE SALDIRIYORLAR?

Türk Milleti’nin daha güçlü, daha müreffeh yarınlara ulaşmasının en güçlü reçetesinin Türk milliyetçiliği olduğunu söyleyen Avcı "Bu bilindiği içindir ki, Türk milliyetçileri daima hedef yapılmıştır. Dün olduğu gibi bugün de ülkemizdeki ihanet güruhu sürekli olarak milli ve manevi değerlerimize yönelik yoğun bir saldırı halindedir. Hiçbir yabancı ideolojiye karşı çıkmayan, ancak, sadece Türk milliyetçiliğine hasım olan gayri milli bu unsurların, her fırsatta Türk milliyetçilerinin karargâhı MHP'ni ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'yi hedef almaları tesadüf değildir." dedi.

“MHP, HER TÜRLÜ OYUNU BOZMAYA MUKTEDİRDİR”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mesajını şöyle tamamladı: "Asla başaramayacaklar. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Liderliğindeki Milliyetçi Hareket Partisi ve onun seçkin kadroları, milli bekamızı kucaklayan 1944 ruhuyla dimdik ayaktadır. ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ ilkesi ve inancını temsil eden MHP, her türlü oyunu ve ihaneti bozmaya muktedirdir. Türk Milleti’nin ebediyen var olma mücadelesinde ezan dinmeyecek, bayrak inmeyecek, vatan bölünmeyecektir. Bu vesileyle, onurlu mücadeleleriyle bizlere esin kaynağı olan, yolumuzu aydınlatan Cumhuriyetimizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, 3 Mayıs ruhunun mümtaz temsilcileri Başbuğ Alparslan Türkeş’i, Nihal Atsız'ı ve bütün milliyetçi kahramanları rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun!"

Editör: Haber Merkezi