HABER:MEHMET ARKAN

MHP EFELER KAHVALTIDA BULUŞTU

Teşkilat mensuplarıyla ailelerini bir araya getiren kahvaltıya, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve 26. Dönem MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Edebiye Bozkurt ile teşkilat mensupları katıldı.

MHP LİDERİNİN  ÇAĞRISINI YİNELEDİ

Kahvaltıya katılan partilileriyle tek tek tokalaşıp halleri hatırlarını sorduktan sonra basın mensuplarının gündemdeki konulara dönük sorularını cevaplayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, önemli açıklamalarda bulundu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin geçtiğimiz süreçte İYİ Partililere yaptığı ‘Geri dönün’ çağrısı üzerinden, Aydın’daki İYİ Parti’ye geçen bazı eski partililerine de benzer çağrıyı yineleyen Depboylu, “Genel Başkanımızın çağrısı bellidir. Birden fazla çağrı yapmıştır. Hiçbir partinin Genel Başkanı bizim liderimiz kadar olgun ve bilge insan değildir. Kendisi, ‘Davamıza, MHP’nin kurumsal yapısına, ilkelerimize hakaret etmemiş olanları bekliyorum’ demiştir. Liderimiz kendisine yapılan saygısızlıkları da kenara itiyor. Hiçbir siyasi lider, benliğini ve egosunu ön plana çıkarmadan, davasına bu denli samimiyetle sahip çıkmaz” dedi.

ÇAĞRIMIZ SAMİMİ ÜLKÜDAŞLARIMIZADIR

MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in sözlerini hatırlatan Depboylu, “Biz her zaman söylüyoruz. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in bir sözü vardır; Ülkücünün yeri MHP’nin çatısının altıdır. Genel Başkanımız da, ‘Ülkücüyüm’ diyenlere ve ‘Ülkücü’ ideallerle hareket etmeye devam edenlere çağrıda bulunmuştur. Buyurun gelin, yanılmış olabilirsiniz, aklınız karışmış olabilir. Bazı gösterilen süslü hedeflerle bir rüzgara kapılıp gitmiş olabilirsiniz. Ülkücünün yeri her zaman MHP’nin çatısının altıdır. Kapımız da her zaman açıktır. Kendisini Ülkücü hissedenler gelir ancak halen ayrık otu gibi yaşamaya devam etmek isteyenlerin, MHP’nin kurumsal yapısına hakaret edenlerin, MHP’yi içten ve dıştan yıpratmak isteyerek, bu ideallere hizmet edenlerin zaten geri döneceklerini düşünmüyoruz. Onların, ‘Ülkücüyüm’ deme hakkı da artık kalmamıştır. Çağrımız samimi ülküdaşlarımızadır, kapımız açık, buyursunlar gelsinler. MHP olarak bu arkadaşlarımıza hiçbir zaman kapıyı kapatmadık” diye konuştu.

TOPLU KATILIM TÖRENİ YAPACAĞIZ

Depboylu’dan sonra konuşma yapan MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Söke ve İncirliova ilçelerine yapılacak atamaların ardından ilerleyen günlerde MHP’ye toplu katılım töreni yapılacağını belirterek, “Genel Başkanımızın ne kadar tevazu sahibi olduğunu bu çağrısından tespit etmemiz lazım. Küsüp, kırılıp, incinen bir MHP yapısı var. Hareketimizin Bilge Lideri, buna rağmen hem gönül kapılarını hem de partimizin kapılarını bu arkadaşlarımıza karşı sonuna kadar açıyor. Bu noktadan sonra Aydın ilimizde ve ilçelerimizde bizle ciddi temasa geçen bir kitle oldu. Son dönemde bu temaslar iyice arttı. Bizim de temaslarımız sürüyor. Genel Merkezimizle görüşüyoruz. Allah nasip kısmet ederse önümüzdeki haftalarda ve günlerde Söke ve İncirliova ilçelerimize de atamalarımızı yapıp teşkilatımızı bir düzene koyduktan sonra bu konularla ilgili kamuoyuna bilgilendirme yapacağız. Geniş bir katılım töreni ve programımız söz konusu olacak” dedi.

BANDIRMA VAPURUNUN MAKETİ HEDİYE EDİLDİ

Depboylu’ya yerel ve genel gündemdeki konulara dönük önemli açıklamalarının ardından, MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıktığı Bandırma Vapuru’nun maketini hediye ederken, MHP Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Edebiye Bozkurt ise çiçek takdim etti. Depboylu, beraberindeki partilileriyle birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından, teşkilat başkanlarına ve yönetimlerine çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi