MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, MHP İzmir İl Başkanı Sn. Veysel Şahin ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte MHP Buca ilçe başkanı Bahadır Altınkeser, ilçe yönetimi ve partililer ile buluşan Kalyoncu bir süre İlçe başkanlığında partililerle sohbet etti.

Ardından Buca ilçesinde Kaymakamı,muhtarları, hastane inşaatı ve geçtiğimiz günlerde yıkılan cezaevi şantiye alanını, esnafı ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Buca’da Muhtarlar Birliği Başkanı ve Atatürk Mahallesi Muhtarı Sedat Erşahin’i ardından Muhtarlar Derneği Başkanı ve Zafer Mahalle Muhtarı Faruk Sığak’ı Ziyaret eden heyet. Muhtarların sorunları ve çalışmaları hakkında sohbet ettikten sonra, 304 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatını, Geçtiğimiz günlerde yıkımı başlayan Buca Cezaevi şantiye alanını ziyaret ederek yerinden incelemelerde bulundu.

Programın devamında Buca Şoförler Odası Başkanı Cüneyt Köktentürk, Buca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turan Yazgan ve Sivas Yiğidolar Gediz Dernek Başkanı Suat Yavan’ı Ziyaret etti. Burada vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını isteklerini dinledi.
Kalyoncu’ya MHP Buca İlçe Başkanı Bahadır Altınkeser ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi