Bugün Edirne’nin Lalapaşa İlçesinde; MHP İlçe Teşkilatı ve İl Yönetimi ile birlikte, İlçe Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal'ı, AK Parti Belediye Başkanı İsmail Arslan'ı ve esnafı ziyaret ettiklerini belirten MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, ‘’Ziyaretlerimiz esnasında; Edirne İlimizin ve Lalapaşa İlçemizin sorunları ile ilgili ve Türkiye genelinde siyasi gelişmeler hakkında, İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Çağatay Çakal ve Belediye Başkanımız Sayın İsmail Arslan ile istişarede bulunduk ve gelişmeleri konuştuk…’’ ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Tercan ardından Lalapaşa İlçe Esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Türkgün gazetesi ve broşür dağıttı.




Zakir Tercan şunları kaydetti:

“MHP, olarak halkın sorununu tesbit edip bunu çözmeye çalışmak görevimiz. Herkes kendi görevini yaparsa sorunlar azda olsa ortadan kalkar ve rahat bir nefes alınır. MHP olarak üzerimize her ne düşüyorsa fazlasıyla yapmaya gayret ediyoruz ve etmeyede devam edeceğiz.

Bizim amacımız Halkımıza yardımcı olmaya çalışmak.. Esnafımızın, Çiftçimizin, Köylümüzün, Dar ve Yoksul insanımızın derdine çare olmaktır.

Bu arada; İlçemizde yapmış olduğumuz çalışmaların organizasyonunu yapan İlçe Başkanımız Sayın Bedir Adıyaman Başkanımıza ve Yönetimine çok teşekkür ediyorum. İl ve İlçe Yönetimimize yakın ilgi, alaka gösteren ve ikramlarda bulunan.. İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Çağatay Çakal'a ve Belediye Başkanımız Sayın İsmail Aslan'a çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum...


Ziyaretlerimiz esnasında; Edirne İlimizin ve Lalapaşa İlçemizin sorunları ile ilgili ve Türkiye genelinde siyasi gelişmeler hakkında.. İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Çağatay Çakal ve Belediye Başkanımız Sayın İsmail Arslan ile istişarede bulunduk ve gelişmeleri konuştuk...

Ziyaretimizin akabinde; Lalapaşa İlçe Esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledik.. Türkgün gazetesi ve Broşür dağıttık. Esnafımızın Korona Virüsüden dolayı sıkıntılarının olduğu her hallerinden belliydi.

MHP, olarak halkın sorununu tesbit edip bunu çözmeye çalışmak görevimiz. Herkes kendi görevini yaparsa sorunlar azda olsa ortadan kalkar ve rahat bir nefes alınır. MHP olarak üzerimize her ne düşüyorsa fazlasıyla yapmaya gayret ediyoruz ve etmeyede devam edeceğiz.

Bizim amacımız Halkımıza yardımcı olmaya çalışmak.. Esnafımızın, Çiftçimizin, Köylümüzün, Dar ve Yoksul insanımızın derdine çare olmaktır.

Bu arada; İlçemizde yapmış olduğumuz çalışmaların organizasyonunu yapan İlçe Başkanımız Sayın Bedir Adıyaman Başkanımıza ve Yönetimine çok teşekkür ediyorum. İl ve İlçe Yönetimimize yakın ilgi, alaka gösteren ve ikramlarda bulunan.. İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Çağatay Çakal'a ve Belediye Başkanımız Sayın İsmail Aslan'a çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum...”

Editör: Haber Merkezi