MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar'ın ev sahipliğinde vatandaşların yoğun ilgisi eşliğinde gerçekleşen programa, MYK Üyeleri Nur Tuğba Aktay, Yüksel Kaleci ve Ahmet Savaş Çolak, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilcisi Yaşar Şanlı, MHP İl ve İlçe Yöneticileri katıldı. 20 Ağustos Cumartesi günü Gölcük Saklıbahçe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen programda Ses Sanatçısı Aşık Sefai’ de sahne aldı.

SEÇİM STARTINI VERİYORUZ

Programa ev sahipliği yapan Gölcük İlçe Başkanı Derya ÇAVDAR konuşmasında “Ağustos ayının zafer ayıyla İstiklal Marşı'mızın ikramıyla bu organizasyonu yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne protokol ziyaretlerini tamamladık ve okullarımızı gezdik, çocuklarımızı ziyaret ettik, misafirlerimizi ağırladık ve 500 üye kaydı yaptık. Bismillah dediğimiz aydan beri Gölcük'te nereye bakarsanız MHP’yi göreceksiniz demiştik, sözümüzü tuttuk. İlçemizde seçim startını veriyoruz. Önce Genel Başkanım Devlet BAHÇELİ sonrasında ise İl Başkanım Yunus Emre KURT önderliğinde ülkemizi yangın yerine döndürmeye çalışanlara fırsat vermeyeceğiz ve çok çalışacağız” dedi.

 CUMHUR İTTİFAKI GÖLCÜK’TE ÇOK SAĞLAM

İstişare Toplantısında vatandaşlara seslenen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım SEZER “Az önce yapılan coşkulu konuşmayla Cumhur İttifakı ruhunun Gölcük'te çok güzel yansıtıldığını gördüm. Türkiye Cumhuriyeti çok zor bir coğrafyada bulunuyor. Türk milletinin tarihten gelen bir sorumluluğu var. Bu sorumluluk sadece Türkiye sınırlarıyla sınırlı değil, dünyadaki tüm mazlum milletler Türkiye'nin daha ileri noktalara gelebilmesini bekliyor. Bize bu toprakların vatan olmasını sağlayan aziz şehitlerimizi, Alpaslan TÜRKEŞ'i rahmetle anıyorum. Cumhur İttifakı'nın ruhunu oluşturan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'a ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ'ye sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

GÖLCÜK’TE GECE GÜNDÜZ ÇALIŞAN BİR MHP VAR

Programda vatandaşlara hitap eden MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre KURT “Göreve geldiği günden itibaren kısa bir zaman içerisinde büyük bir mücadele örneği gösteren, Gölcük'te çalınmadık kapı ve sıkılmadık el bırakmamak için gece uyumadan gündüz yorulmadan çalışan Kıymetli İlçe Başkanımız Derya hanımefendiye ve yöneticilerine teşekkür ediyorum.

HAÇ İLE HİLALİ OYLAYACAĞIZ

2023 seçimlerinde haç ile hilali, hak ile batılı oylayacağız. Biz hilalin, üç hilalin yanında olacağız ve Cumhurbaşkanımızı yeniden cumhurbaşkanı seçtirebilmek için, mecliste Cumhur İttifakının çoğunluğu sağlayabilmesi için var gücümüzle çalışacağız.

CUMHUR İTTİFAKINI ANLATACAĞIZ

Kocaeli' de Milliyetçi Hareket Partisi'ne tarihi bir oy kazandıracağız. 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak neler yaptığımızı anlatmalıyız. Cumhur İttifakı liderimiz Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Karabağ'ın azatlığını kazanmasını sağlayan ittifaktır. Cumhur İttifakı Kıbrıs' ta kapalı Maraş'ı ve Ayasofya'yı açan ittifaktır. Cumhur İttifakı Türkiye'nin yegane umududur.

KARŞIMIZDA KİM VAR?

Karşı ittifakta 6+1 birbirine benzemezden oluşan bir ittifak var. Masa altında terör örgütünün siyasi uzantısının yer aldığı bir ittifak karşı tarafta. Bu ittifak 4 - 6 yaşa aralığına hizmet veren Kuran Kursları kapatılsın diyen bir ittifak, bu ittifak teröristlerle kahvaltı hayali kuran ve teröristler dışarı çıksın diye çaba harcayan şer ittifakıdır. Bu ittifak içerisinde şehit yakınlarına küfür etmekten kendini alı koyamayan ve ne yazık ki hala bu kentin milletvekilliğini yapan hadsize sahip bir ittifaktır” dedi.

CHP BİLBORTLAR İLE YALAN SÖYLÜYOR

İstişare Toplantısına misafir olarak katılan MHP MYK Üyesi Yüksel KALECİ “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli sizlere selamlarını iletmemizi istedi. Genel Başkanımız bir konunun altını çizmekte, Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçim vaadini bilbortlarda gördük, o bilbortlarda ülkemizde etnik kimlik nedeniyle dezavantajlı grupların olduğu iddia ediliyordu. Bu bilbortlar sonrası Genel Başkanımız Devlet Bahçeli böyle bir durum olmadığını söyledi. Bu CHP, Selahattin Demirtaş'a özgürlük istemekte. Bu adam sebebiyle 45 vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve emniyet güçleri şehit olmuştur. CHP' ye eklemlenen parti “Ülkücülüğümüz bize yeter” diyerek yola çıktılar ama sonra gidip altılı masaya oturdular. Ülkücülüğü taksi plakası gibi takmışlar geziyorlar.

GÖLCÜK DERYA KARDEŞİMİZİ YÜREĞİNE BASMIŞ

Önümüzde bir seçim var ve bu grup seçimi kaybettiğini biliyor. Son zamanlarda bir mağduriyet oluşturmaya çalışıyorlar. Milletvekilimiz Arzu Erdem hanımefendi esnafı ziyaret ettiği sırada parti genel başkanlığını bir kadının yaptığı kişiler tarafından istenmeyen olaylara maruz kaldı, o partinin genel başkanı Ülkücülere parmak salladı. Buradan bir mağduriyet hikayesi oluşturmak istemesi çok enteresan. Mağduriyet hikayesi oluşturmaya çalışıyor ama milletimiz bunlara izin vermeyecektir. Gölcük'te de böyle bir durum yaşanabilir, dikkatli olalım. Biz buraya kız kardeşimizi emanet etmeye geldik ama Gölcük zaten Derya kardeşimizi yüreğine basmış” dedi.

TÜRK KADINI’NIN BAŞARISINI GÖRÜYORUM

Toplantıya misafir olarak katılan bir diğer konuşmacı ise MHP MYK Üyesi Nur Tuğba AKTAY “ Türk kadını tarihin her devrinde önemli görevler üstlenmiş ve bunda da başarılı olmuştur. Yeri geldiğinde koca bir devleti yönetmekten geri durmayan Türk Kadını yeri geldiğinde ise harp meydanlarında kılıç sallamış zaferlere ulaşmıştır. Yeri geldiğinde ise Milli Mücadelede yer almış ülke savunmasına katılmıştır. Burada Gölcük’te de görüyoruz ki cesaretli, yiğit ve çalışkan bir Türk Kadını öne atılmış ve İlçe Başkanlığı gibi önemli bir görevi ifa etmektedir. Burada, bu salonda Türk Kadını’nın büyük bir zaferini görüyorum. Maşallah salon dolmuş taşmış. Bu Derya Başkanın nezdinde Türk Kadını’nın başarısıdır” dedi.

TÜRKİYE HİÇ OLMADIĞI KADAR GÜÇLÜ

Programda son olarak söz alan misafir konuşmacı MHP MYK Üyesi Ahmet Savaş ÇOLAK “Türkiye Cumhuriyetimizin güçlü bir ülke olması bizlere hedef gösterildi. Biz bu hedef doğrultusunda çalışıyoruz. Bu çalışma için ant içtik, sonuna kadar da gideceğiz. Üzerimizde kirli bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Türkiye Cumhuriyeti hiç bir zaman bu kadar güçlü olmamıştır, Cumhur İttifakı 2023 yılında bölgesinde güçlü bir Türkiye için ittifak oluşturdu. Dünya'nın süper gücü olduğunu iddia eden Amerika Birleşik Devletleri Başkanı diyor ki “Biz bugün ki yöneticilerle çalışmak istemiyoruz, kendi dostlarımızla çalışmak istiyoruz.” Burada dostları altılı masa, bu masadan ya Kemal Kılıçdaroğlu ya da Meral Akşener'den birinin seçilmesi isteniyor.

MHP’Yİ BİRİNCİ PARTİ YAPALIM

Akşener diyor ki “HDP'nin barajı geçmesi sorun değil”' senin için tabi ki sorun olmaz senin çünkü mecliste HDP temsilcisi “Haddinizi bilin, o koltuklarda bizim oylarımızla oturuyorsunuz” dediğinde kalkıp hiçbir şey diyemediniz. FETÖ'nün içerisinde cirit attığı partinin altılı masada 20 maddelik bir metni var. O metinde ne Atatürk var ne de Türk Milleti var. Kemal beyin genel başkanlık koltuğuna oturduğu andan itibaren Atatürk'ün partisi olmaktan uzaklaştığını biliyorduk da Milliyetçi olduğunu iddia eden bir partinin buna imza atması ilginç ama bu demek oluyor ki iktidar olurlarsa Atatürk de Türk Milleti de yok. Gölcüklüler MHP'yi birinci parti çıkarmak için sizlerden destek istiyoruz. Kocaeli 'den, Gölcük' ten MHP'yi birinci parti çıkarın” dedi.

Editör: Haber Merkezi