MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla İstanbul'da seçim çalışmalarına katılan MHP Gümüşhane İl Başkanı ve partisinin Belediye Başkanları, hemşehri dernekleri, akraba ve yakınları ile bir araya gelerek, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'a destek istediler.

Bu kapsamda gazetemiz Türkgün'ü de ziyaret eden MHP MYK Üyesi Musa Küçük, MHP Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın, Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler, Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel, Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen, Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut, Şiran Yeşilbük Belediye Başkanı Sezai Doğan ve Arzular Kabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, yaptıkları faaliyetler ve seçim çalışmaları hakkında Yazıişleri Müdürümüz Mehmet Müftüoğlu'na bilgi verdiler. MHP Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın ve MHP'li 7 Belediye Başkanıortak yaptıkları açıklamada şunları ifade ettiler:

"Biz çalışmalarımıza genel başkanımızın talimatıyla devam ediyoruz. Dava arkadaşlarımızla beraber, samimiyetle dürüstlükle ve yürekten bir çalışmayla İstanbul'daki hemşehrilerimizin gönlünü kazanmaya çalışıyoruz. 23 Haziran'da İstanbul'da Sayın Binali Yıldırım Bey'in zaferi için başarısı için üstümüze düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz."

Editör: Haber Merkezi