1.sayfada, “BÜYÜK GURUR” başlığıyla yayınlanan Türkgün Gazetesi’nin 23 Nisan 2022 günlü sayısını büyük bir gurur ve heyecanla okuyan Türk Milliyetçileri; Türkgün Gazetesi’ne sahip çıkmak ve her geçen gün daha da güçlendirip, desteklemek amacıyla harekete geçtiler.



Türkgün Gazetesi’nin yayın hayatına başladığı günden günümüze değin ülkenin dört bir yanında büyük bir ilgi ve beğeni ile takip edilirken, Milliyetçiler tarafından sahipleniliyor.



Osmaniye’nin önemli ilçeleri arasında bulunan Kadirli İlçesi’nde Türkgün Gazetesi’ni adeta okumayan kalmadı.



MHP Kadirli İlçe Başkanı Av.Alptekin Uçmak öncülüğünde Türkgün Gazetesi’nin ilçe sakinlerine ulaştırılması, okutulup, desteklenmesi amacıyla harekete geçen partililer, büyük gayret sarfetti.



Kanuyla ilgili olarak Türkgün Gazetesi Adana Temsilcisi İbrahim İspaha’ya açıklamalarda bulunan MHP Kadirli İlçe Başkanı Av.Alptekin Uçmak; Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli tarafından adı konulan Türkgün Gazetesi’ne sahip çıkılması ve desteklenmesi gerektiğini belirterek, “Başkanlığını yaptığım MHP Kadirli İlçe Başkanı olarak Türkgün Gazetesi’ni okumak, desteklemek, güçlenmesi için çalışmalar yapmak bizim için adeta milli bir görevdir. Gazetemizi ilçemizin en ücra köşelerine kadar taşımak, her eve, her işyerine ve her kuruma ulaştırmak boyun borcumuzdur. Deneyimli yayın ekibiyle, cesur kalemleriyle, teknolojik tasarımlarla ülkemizin en ciddi ve en okunur gazetesi olan Türkgün, basın dünyasında önde gelen gazetedir. ‘Bu vatan, bu bayrak ve bu ezan bizim’ diyen herkesi Türk basınının yüz akı Türkgün Gazetesi’ni okumaya ve destek olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi