EtikHaber'den edindiğimiz bilgilere göre bundan birkaç ay önce MHP Lideri Bahçeli, Mersin’de yaşayan ve kimsesi olmayan ilkokul öğretmeni Nermin Özbak’ın rahatsızlandığını ve hastaneye kaldırıldığı haberini aldı.

MHP Lideri Bahçeli, Osmaniye 7 Ocak İlkokulu’nda öğretmeni olan Nermin Özbak’ın ailesinden kimsesi olmadığını öğrenince “Kimsesi yoksa biz varız” diyerek öğretmeninin sağlığına kavuşması için her türlü desteğin verilmesi ve takip edilmesi hususunda kendisine bilgiyi veren MHP Kadirli İlçe Başkanı Alptekin Uçmak'ı görevlendirdi.

Ve süreç içerisinde kendisi de sık sık öğretmeninin sağlık durumunu takip etti.

Uzun süre yoğun bakımda da yatan Nermin Özbak 10 Kasım 2020 günü Mersin Şehir Hastanesi’nde hayatını kaybetti.. Vefat haberini alan MHP Lideri Bahçeli, hemen MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’yi görevlendirerek, kimsesiz olan ilkokul öğretmeninin cenazesinin kaldırılması ve defni hususunda gerekenlerin yapılarak sahip çıkılması talimatını verdi.

Hem defin masraflarının hem de merhumenin diğer borçlarının kapatılması talimatı da veren MHP Lideri Bahçeli, bunları bizzat kendisinin karşılayacağını ifade etti.

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli talimatı yerine getirerek, cenazeye sahip çıktı.

Merhume Nermin Özbak bugün (11 Kasım 2020) öğlen namazını müteakip MHP Mersin teşkilat mensuplarının yoğun katılımı ile defnedildi.



EtikHaber / ÖZEL

Editör: Haber Merkezi