İLK ZİYARET SÖĞÜT'E

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin kazandığı belediye başkanlarına teşekkür turuna çıkılor. Bahçeli, ziyaretlerinde hem belediye başkanlarını tebrik edecek hem de seçimlerde gösterdikleri başarıdan dolayı teşekkür edecek.

Seçim gezilerine özel önem verdiği Osmanlı Beyliği’nin kurulduğu Bilecik’in Söğüt ilçesinden başlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin kazandığı belediye başkanlarına teşekkür ziyaretlerine yine Söğüt'ten başlıyor.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ziyaretlere daha önce başlaması planlanıyordu ancak 23 Haziran’da İstanbul seçiminin yenilenmesi ziyaretlerin ertelenmesine neden oldu.

MHP lideri Bahçeli, ziyaretlerinde hem belediye başkanlarını tebrik edecek hem de seçimlerde gösterdikleri başarıdan dolayı teşekkür edecek.

Devlet Bahçeli’nin ilk durağı 13 Temmuz'da Söğüt olacak ve aynı gün Kütahya Belediye Başkanlığı’nı da ziyaret edecek. MHP Lideri Bahçeli, teşekkür ziyaretlerine 14 Temmuz'da da belediye başkanlıklarını kazanan Kastamonu ve Çankırı illeriyle devam edecek.

MHP lideri Bahçeli'nin kazanılan 11 il belediyesini tek tek ziyaret edeceği belirtilirken, seçim zaferi yaşananbazı ilçe belediyelerini de ziyaret etmesi bekleniyor.

Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart’ta 1 büyükşehir, 10 il, 133 ilçe ve 89 belde olmak üzere toplam 233 belediye kazandı ve belediye sayısını yaklaşık 2 katına çıkardı.

 

Editör: Haber Merkezi