MHP İlçe Kongresi bugün saat 10'da Sarıçam Belediyesi Kültür Salonu'nda 400 delegenin katılımıyla yapıldı.

Kongre Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ AK Parti İlçe Başkanı Emrah Ceylan, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, ilçe başkanları, Ocak başkanları katıldı .Kongre Divan Başkanlığıní MYK úyesi, Avukat Uğur Öztürk yaptı.

Kongre, açılış-yoklama ve İstiklal Marşı ile başladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajı ayakta alkışlandı daha sonra kürsüye gelerek bir konuşma yapan ilçe başkanı Mustafa Kızılelma, "Başta bu vatanı karşılıksız seven gerektiğinde gözünü kırpmadan canını veren ve de verecek olan bunun için her daim hazır bulunan biz Ülkücüler ve Türk Milliyetçilerine büyük görev düşmektedir.

Biz tüm kadrolarımız ile bunun bilinci ve şuuru içindeyiz, Türk vatanının bölünmez bütünlüğü Türk milletinin refah ve selameti için Türk devletinin ebed-müddet baki kalması ve Türk milliyetçiliğinin zaferi için mücadelemizi sürdüreceğiz.

Bu gaye uğrunda azim ve kararlılık bizden takdir ise yüce Allah'tandır.

Bütün dava arkadaşlarımızı bütün deli gelirimizi bütün vatandaşlarımızı saygıyla selamlıyorum. Kongremizin saraç amımıza Adanamıza ve Milletimize hayırlı olmasını cenabı Allah'tan temenni ediyorum" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi