2019 yılı Eylül ayının son günlerinde göreve başladıklarını belirten Tercan; tebrik, tanışma ve ilçe teşkilatlarımızı ziyaretlerimizin ardından ilçe başkanlarımız ile yaptığımız toplantı ve koordinasyonlardan sonra üyelik çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:

Edirne'de göreve başlayalı henüz 4 ay gibi kısa bir süre olmasına rağmen arkadaşlarımızla yaptığımız çalışmalar sonucunda MHP'ye 250 vatandaşımız üye olmuştur... Vatandaşımızın güvendiği tek parti MHP'dir. Parti olarak bizim kapımız tüm vatandaşlarımıza açık, gönlümüz açık, herkesi kucaklıyoruz ve herkese sahip çıkıyoruz.

Edirne'de MHP'nin teşkilat yapısı diri ve dinamiktir... Başarılı olacağına inanmış bir İl Yönetimi var! 2023 yılında yapılacak seçimlerde en az bir milletvekilini TBMM'ye göndermek için iddialı bir şekilde çalışıyor ve gereğini yapıyor...

Edirneli hemşehrilerimizin her birine, ayrı ayrı ulaşma gayretindedir. Kim ne derse desin, kim ne konuşursa konuşsun, kim ne düşünürse düşünsün, kim ne söylerse söylesin Edirne Halkı MHP'yi takdir ediyor..

MHP, gereği neyse onu yapıyor. Sokağa çıkın kime sorarsanız sorun, MHP'ye karşı hem büyük bir sevgi hem de saygı duyduklarını ifade ederler. Artık MHP'siz bir Edirne, MHP'siz bir Türkiye olmayacağı, bir kez daha anlaşılmıştır. Tüm yurdumuzda olduğu gibi Edirne Halkı da MHP'ye inanıyor, güveniyor...

Başkan Tercan sözlerini şu şekilde bitirdi:

Edirne'de MHP'ye katılımlar çığ gibi büyüyor, önümüzdeki günlerde katılımların artarak devam edeceğini öngörüyoruz. Bundan böyle; MHP Teşkilatlarında MHP'liler ve Ülkücüler karar verecektir. Kimsenin tekelinde olmayacak, kimsenin keyfi hareketlerine müsaade edilmeyecektir. Bu böyle biline..."

Editör: Haber Merkezi