MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “Sabık Bakan Tantanacı Sadettin’in MHP’nin siyaset anlayışı ve günümüzdeki tutumuyla ilgili ifadeleri, 15 Temmuz 2016’dan beri Türkiye’de yaşananlardan bihaber olduğunu gösteriyor. Arkadaş o günden beri daldığı derin gaflet uykusundan ve politik sekerattan çıkamamış anlaşılan. 

Allah akıl ve beka uyanıklığı versin.  Tantanacı Sadettin, milliyetçilik konusunda boş lakırdı etmekle de cehlini ele vermiş. Milliyetçiliğin MHP’nin tekelinde olmadığını çocuklar bile biliyor. Türk milliyetçiliği Türk milletinindir. HERKES=TÜRKİYE 

MHP’nin inhisarında olan Ülkücülüktür, tapusu da bizzat büyük dava adamlarından miras kalmıştır. Ülkücülük, Türk milliyetçiliğinin hareketimize özgü yorumudur” ifadelerini kullandı.  

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ise, “Sadettin Tantan; MİT mensuplarımızı deşifre eden karanlık "oda"larda, MHP düşmanı "fitneçağ"larda iftira atacağına, MHP'nin de ortağı olduğu 57. Hükümette İçişleri Bakanıyken Sayın Genel Başkanımızdan “terörle, organize suçlarla mücadele”de aldığın talimatları açıkla!” ifadeleriyle tepki gösterdi.

Editör: Haber Merkezi