AHMET AYDEMİR / TÜRKGÜN

MHP'nin, Ankara Barosunun Kur'an-ı Kerim'e hakaretini eleştirdiğinden dolayı CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in ''Cumhur İttifakı kutuplaştırma yapıyor'' açıklamasını anımsatan Akçay, ''CHP dinimize hakaret edenlere sahip çıkarken kutuplaştırma olmuyor da biz eleştirirken mi kutuplaşma oluyor?'' sorusunu sordu.

CHP'nin millî birlik ve beraberliği sabote etmeye çalışan bir parti olduğunun altını çizen Akçay, ''CHP sözcüsü "AK Parti ve MHP aynı şeyleri söylüyor" diyor. MHP" önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben" ilkesiyle hareket eder. '' ifadelerini kullandı.

CHP'nin maskeli ittifak kurduğu İp, Hdp, Pkk, Fetö ile söylem ve tutum birliği içinde olduğunu kaydeden MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, şu açıklamalarda bulundu;

''Ankara Barosunun dinimize ve kutsal kitabımız Kuran'ı Kerim'e hakaretini eleştirmemizden rahatsız olan CHP'li Özgür Özel "Cumhur ittifakı kutuplaştırma yapıyor" diyor. CHP dinimize hakaret edenlere sahip çıkarken kutuplaştırma olmuyor da biz eleştirirken mi kutuplaşma oluyor?

''CHP MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİĞİ SABOTE ETMEYE ÇALIŞAN BİR PARTİDİR''

Yüzüne muhalefet maskesi takıp Türkiye'nin milli birliğine ve çıkarlarına karşı Pensilvanya, Washington, Brüksel ve Kandil ile birlikte koro kurup ağız birliği yapan CHP milli birlik ve beraberliği sabote etmeye çalışan bir partidir.

CHP sözcüsü "AK Parti ve MHP aynı şeyleri söylüyor" diyor. MHP" önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben" ilkesiyle hareket eder. Muhalefet etmeyi Türkiye düşmanlığına dönüştüren bu günkü CHP yönetimi maskeli siyaset ve şizofren muhalefet içindedir.

''CHP, İP, HDP, PKK, FETÖ İLE SÖYLEM VE TUTUM BİRLİĞİ İÇİNDEDİR''

CHP, MHP ile AK Parti'nin söylem birliğinden rahatsız olmuş.MHP ve AK Parti'nin açık ve şeffaf bir şekilde kurduğu Cumhur İttifakının milli konularda benzer söylemlerde bulunması doğaldır. Ancak CHP; maskeli ittifak kurduğu İp, Hdp, Pkk, Fetö ile söylem ve tutum birliği içindedir

''LİDERİMİZ SAYIN DEVLET BAHÇELİ ÜZERİNDEN CHP'NİN SİVAS OLAYLARINA GÖNDERME YAPMASI ŞEYTANLIKLTIR''

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Ankara Barosuna ilişkin açıklamasında "Herkesin inanç, ifade, yaşayış ve tercih özgürlüğüne saygı duyulmalıdır.Fakat hiç kimse de Müslüman mahallesinde salyangoz satma küstahlığına, bunu aklama ve haklı çıkarmaya heves etmemelidir." demiştir.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin bu ifadeleri üzerinden CHP'nin Sivas olaylarına gönderme yapması tam bir şeytanlıktır. Bu hadisenin halefi oldukları SHP döneminde meydana geldiğini ve olayda adı geçenlerle şimdi ortaklık yaptıklarını unutmuş görünüyorlar.''

Editör: Haber Merkezi