MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, gündemdeki seçim kanunu hakkında CHP'nin tutumu ve CHP'li Özgür Özel'in TTB'ye sahip çıkan söylemlerine ilişkin açıklama yaptı.

CHP yönetimi ile Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Fırkası arasında hiçbir bağın kalmadığını aktaran Akçay, bugünkü CHP'nin terör destekçileri, Atatürk ve Türkiye düşmanları tarafından işgal edildiğini alenen görüldüğünü söyledi.

CHP'nin bu durumundan dolayı, pkk terör örgütüyle saf tutan ve bölücülüğün propagandasını yapan TTB'ye sahip çıkan CHP'li Özel'in şaşırtmadığını söylerken MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, şunları kaydetti:

BU, TAM BİR  ÇELİŞKİ VE İKİYÜZLÜLÜKTÜR

"CHP milletvekilleri; 26 Mart 2013, 22 Nisan 2014, 1 Aralık 2014 ve 27 Temmuz 2015 tarihlerinde milletvekili genel seçimlerinde seçim barajının yüzde 10’dan yüzde 3’e düşürülmesine yönelik kanun teklifi vermiştir.

CHP grup başkanvekilleri ve milletvekilleri; 10 Temmuz 2015, 19 Kasım 2015 ve 7 Aralık 2015 tarihlerinde seçim barajının yüzde 10’dan yüzde 5’e düşürülmesine yönelik kanun teklifleri vermiştir.

Kemal Kılıçdaroğlu 20 Şubat 2017’de seçim barajının tamamen kaldırılmasına yönelik kanun teklifi vermiştir. CHP grup başkanvekilleri Özgür Özel, Engin Altay ve Engin Özkoç da 21 Şubat 2018’de aynı yönde kanun teklifi vermiştir.

CHP, barajın yüzde 5’e, yüzde 3’e düşürülmesi, hatta tamamen kaldırılması için kanun teklifi veriyor. Sonra da Cumhur İttifakının barajın yüzde 7’ye düşürülmesine yönelik kanun teklifini partimizin oy oranıyla ilişkilendirmeye çalışıyor. Bu tam bir çelişki ve ikiyüzlülüktür.

TÜRK MİLLETİ'NİN CHP'Yİ SANDIĞA GÖMECEĞİNDEN Mİ KORKUYORSUNUZ?

CHP’li Özel’e sormak gerekir: Seçim barajının düşürülmesine, hatta tamamen kaldırılmasına yönelik kanun tekliflerini neden verdiniz? Türk Milletinin 1999’da yaptığı gibi CHP’yi sandığa gömeceğinden mi korkuyorsunuz? Yoksa bagajınızdaki HDP ve tırtıl partiler için mi verdiniz?

CHP’li Özel rahat olsun. Milliyetçi Hareket Partisi’nin baraj sorunu yoktur. Ancak CHP’nin bagaj sorunu vardır. CHP’nin beslediği Pkk, fetö ve HDP artık CHP’nin bagajına sığmamaktadır.

Milliyetçi Hareket Partisi; barajları yıka yıka, anketleri yırta yırta, oyunları boza boza bu günlere gelmiştir. Sipariş anketlerle, yalan haberlerle, algı operasyonlarıyla MHP’yi baraj altında göstermeye çalışanlar her seçimde boylarının ölçüsünü almıştır.

CHP’li Özel İmralı Canisi’ne kiraladığı aklıyla partimizi eleştirmeye çalışmış. MHP; vatana, millete ve bayrağa eşsiz sevgi, emsalsiz sadakattir. MHP olarak safımız bellidir. Sevdamız millettir. Ne istiyorsak Türk Milleti içindir. Ne amaçlıyorsak Türk Milletinin lehinedir.

KILIÇDAROĞLU'LU CHP; MANDACI ZİHNİYETLE YABANCI BAŞKENTLERDEN İKTİDAR DİLENMEKTEDİR!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesine küfreden teröristi ölüm yıl dönümünde rahmetle anan CHP’li Özel bugünkü CHP’nin Atatürk’ün CHP’si olduğunu iddia etmiş.

Kılıçdaroğlu 20 Haziran 2014’te bir televizyon programında “Atatürk'ün CHP'si ile bugünkü CHP arasında dünya kadar fark var." diyerek bugünkü CHP ile Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Fırkası’nın taban tabana zıt olduğunu itiraf etmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu değerlerine savaş açan Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP; Türkiye düşmanları ve terör örgütleriyle işbirliği yapmakta, Türkiye’nin milli çıkarlarına muhalefet etmekte, mandacı zihniyetle yabancı başkentlerden iktidar dilenmektedir.

Kılıçdaroğlu’nun genel başkan olmasıyla birlikte CHP’de büyük bir dönüşüm yaşanmıştır. Kılıçdaroğu; Atatürkçüleri tasfiye etmiş, pkk sempatizanlarını, fetöcü hainleri, HDP’lileri ve Atatürk düşmanlarını CHP’nin kritik noktalarına getirmiştir.

GERÇEK NİYETLERİNİ GÖSTERMİŞLERDİR...

27 Ekim 2015’te pkk terör örgütünün bir yayın organına açıklama yapan Kılıçdaroğlu “Anayasa’nın ilk üç maddesi değiştirilmelidir, Anayasa’dan Türk kelimesi çıkarılmalıdır.” diyerek gerçek niyetini göstermiştir.

CHP;HDP,İP ve SP ile birlikte “Türk”süz ve “Atatürk”süz gizli anayasa çalışması yapmıştır. Kılıçdaroğlu 2 Haziran 2018’de “Millet ittifakını oluşturan partiler olarak anayasa değişikliği çalışması yaptık.Mutabakat metni elimizde”diyerek bu anayasa çalışmasını itiraf etmiştir.

CHP, Türkiye ve Atatürk düşmanlarının toplanma merkezi haline gelmiştir.Kılıçdaroğlu; Atatürk’e küfredenleri,odasındaki Atatürk resmini indirip çöpe atanları,terör destekçilerini,Türkiye’yi soykırım ile suçlayanları, il başkanı,milletvekili, genel başkan yardımcısı yapmıştır.

Kılıçdaroğlu, “Dersim katliamının sorumlusu CHP’dir. Atatürk de olaylardan haberdardı. Devlet özür dilemelidir.” diyenleri milletvekilli, genel başkan yardımcısı yapmıştır.

BUGÜNKÜ CHP,  ATATÜRK VE TÜRKİYE DÜŞMANLARI TARAFINDAN İŞGAL EDİLMİŞTİR

Kılıçdaroğlu, “Suriye’ye savaş açsak Esad’ı tutarım.” diyenleri, “Türkiye ile İran karşı karşıya gelirse İran'ın safında olurum” diyenleri, Türk ordusuna “katil, satılmış” diyenleri milletvekili yapmıştır. Türk askerine “lejyoner” diyenleri grup başkanvekili yapmıştır.

Kılıçdaroğlu; teröristlerle basın toplantısı düzenleyen, teröristlerin cenazelerine giden milletvekillerine, İmralı Canisi Öcalan’ın taleplerini Kanun Teklifi olarak Meclise taşıyan grup başkan vekilline sahip çıkmıştır.

Görüldüğü üzere bugünkü CHP yönetimi ile Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Fırkası arasında hiçbir bağ kalmamıştır. Bugünkü CHP, terör destekçileri, Atatürk ve Türkiye düşmanları tarafından işgal edilmiştir.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, “pkk terör örgütünün yanında yer alan ve bölücülüğün propagandasını yapan Türk Tabipler Birliği yönetimini eleştirerek hukuki sürecin başlatılması ve Türk Tabipler Birliği’nin kapatılması gerektiğini” ifade etmiştir.

CHP'Lİ ÖZEL'İN TTB'YE SAHİP ÇIKMASI, BİZİ ŞAŞIRTMADI

CHP’li Özel, pkk terör örgütüyle saf tutan ve bölücülüğün propagandasını yapan Türk Tabipler Birliği yönetimine sahip çıkarak Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’yi eleştirmeye kalkışmış.

İmralı Canisi'nin taleplerini kanun teklifi olarak Meclise getiren, Türk Tabipler Birliği başkanı Fincancı ile birlikte pkk terör örgütünün yayın organlarına törenle ödül veren CHP’li Özel’in pkk destekçisi Türk Tabipler Birliği yönetimine sahip çıkması bizi şaşırtmamıştır."

Editör: Haber Merkezi