İP Başkanı Meral Akşener’e kimin yanındasınız diye soran MHP’li Akçay, “Devlet ve millet düşmanları ile HDP, PKK, Kandil ve FETÖ ile işbirliğiniz nereye kadar devam edecek? Yoksa devlet ve millet düşmanları, CHP, PKK, Kandil ve FETÖ ile de mi Katolik nikâhı kıydınız?” diye sordu.  

İP Başkanının düştüğü dipsiz kuyudan çıkmak için MHP’ye saldırdığını söyleyen Akçay, “Öyle anlaşılıyor ki, topuklu sıfatıyla övünen İP başkanı, MHP’yi ele geçirme kumpasındaki başarısızlığı, MHP’den atılmanın ezikliği, 15 Temmuz’dan sonra başbakan olamayışının hazımsızlığı, Cumhurbaşkanlığı seçiminde kendi partisinden bile düşük oy almanın kompleksi, 31 Mart Seçimlerinde 19 küçük ilçe belediyesiyle dımdızlak ortada kalmanın ezikliği ile partimize ve mümtaz liderimize saldırarak tatmin olmaya çalışmaktadır.

 İP BAŞKANI ŞİRAZEDEN ÇIKMIŞTIR

İP Başkanının şirazeden çıktığını söyleyen MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, “Pensilvanya, Washington ve Brüksel ağzıyla konuşan İP başkanı son grup konuşmasında şirazesinden çıkmış, tuhaf mimikleri ve küfürbaz ağzıyla sayın genel başkanımıza hakaret ve iftiralarda bulunmuştur. Kişisel husumetinin eseri olan bu çirkin üslup tiksindirici boyutlara varmıştır” dedi.  

İP ÜZERİNDEKİ FETÖ İZİNİ UNUTTURMAYA ÇALIŞIYORLAR

İP Başkanının düştüğü dipsiz kuyudan çıkmak için MHP’ye saldırdığını söyleyen Akçay “ Öyle anlaşılıyor ki, topuklu sıfatıyla övünen İP başkanı, MHP’yi ele geçirme kumpasındaki başarısızlığı, MHP’den atılmanın ezikliği, 15 Temmuz’dan sonra başbakan olamayışının hazımsızlığı, Cumhurbaşkanlığı seçiminde kendi partisinden bile düşük oy almanın kompleksi, 31 Mart Seçimlerinde 19 küçük ilçe belediyesiyle dımdızlak ortada kalmanın ezikliği ile partimize ve mümtaz liderimize saldırarak tatmin olmaya çalışmaktadır. Düştükleri dipsiz kuyudan çıkmak için çirkefleşenleri, MHP’ye ve Genel Başkanımıza çamur atarak, hakaret ederek hedef şaşırtanları, kendi bozuk sicillerini örtmeye çalışanları milletimiz çok iyi bilmekte ve tanımaktadır. İP’in üzerindeki FETÖ izini unutturma gayreti beyhudedir.” dedi.    

İP’İN ÜLKÜCÜLÜK VE MİLLİYETÇİLİK İLE ALAKASI YOKTUR

İP’in Ülkücülük ve Milliyetçilik ile alakasının olmadığını söyleyen MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, “Beş parti gezdikten sonra MHP’den de kovulunca İP’i kuran, partisinin programında; Milliyetçiliğin  “M” si, Ülkücülüğün “Ü”sü yazmayan, 51 yerde “Millet” deyip bir defa “Türk Milleti, Türk Milliyetçiliği” demeyenlerin samimiyetsizlikleri ortaya çıktıkça histeri krizleri artmaktadır.” dedi.  

İP SADECE MHP VE DEVLET BAHÇELİ’YE DÜŞMANDIR

İP’in sadece MHP ve Devlet Bahçeli’ye düşman olduğunu söyleyen MHP’li AKÇAY, “İP’in tek özelliği MHP’ye ve Liderimiz Devlet Bahçeli’ye düşman olmasıdır. Kuruluş amacı da budur. Çok şükür ki, Milliyetçi Hareket Partisi bu madrabazları erken fark etmiş, ülkücü şehitlerin hatırasının gezdiği partimizin koridorlarını daha fazla kirletmelerine müsaade etmeden kapı dışarı etmiştir. Milliyetçi Hareket Partisinin, bunları kapı dışarı ederken ne kadar doğru ve haklı olduğu açıkça görülmektedir.” dedi.

İP BAŞKANININ HEZEYANLARINI TÜRK MİLLETİ İBRETLE İZLEMEKTEDİR

İP Başkanının Hezeyanlarını Türk Milletinin ibretle izlediğini söyleyen MHP’li Akçay, “ HDP’ye Kürtlerin siyasi temsilcisi diyen, HDP’lilerin avukatlığına soyunan, Devlet ve millet düşmanlarının kayığına binerek CHP, PKK, Kandil ve FETÖ ile işbirliği yapan İP Başkanının nafile çırpınışlarını ve hezeyanlarını Türk Milleti ibretle izlemektedir.” dedi.  

İP BAŞKANI CHP, FETÖ, HDP VE  KANDİL’E  TEŞEKKÜR ETSİN

İP başkanının partnerlerine teşekkür etmesi gerektiğini söyleyen Akçay, “ Şaşıran ördek geri geri yüzermiş, bu zat da teşekkür edeceği yeri şaşırmıştır. İP Başkanının teşekkür edeceği yerler bellidir; Partnerleri HDP, FETÖ, Kandil ve CHP’dir. Türkiye’yi Ermeni soykırımı yapmakla suçlayan, İstanbul’un fethine 1453 zulmü diyen, şehitlikle dalga geçen CHP il başkanına teşekkür etsin. Türkiye’ye karşı bir yabancı büyükelçiye müzevirlik eden İP milletvekiline, seçimde HDP ile  “vicdan kardeşliği”  yaptık diyen kendi genel başkan yardımcısına teşekkür etsin. Kürt siyasi hareketi dediği partneri HDP, cezaevinden çıkması için kampanya düzenlediği Demirtaş, zillet ittifakının sonuna kadar arkasında duran Kandil de Akşener’den teşekkür beklemektedir.” dedi.

İP İLE FETÖ ARASINDAKİ İŞBİRLİĞİ HALEN DEVAM EDİYOR MU?

İP ile HDP, PKK, Kandil ve FETÖ arasındaki işbirliğine dikkat çeken MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, “ HDP, PKK, Kandil ve FETÖ aleyhine tek laf etmeyen İP Başkanı sadece MHP’ye düşmandır. HDP’yi Kürt siyasi hareketinin temsilcisi olarak gören ve HDP’nin avukatlığına soyunan İP Başkanındaki MHP ve Devlet Bahçeli düşmanlığının nedeni nedir? FETÖ’nün okul, dershane, gazetelerine, televizyonlarına ve militanlarına sahip çıkan İP Başkanı neden sadece MHP’ye düşmandır? Neden FETÖ elebaşı aleyhine tek bir kelime etmemektedir? İP Başkanının ‘ FETÖ’cü olsaydım bunu gururla söylerdim.’ dediğini unutmadık. İP Başkanı FETÖ’cü olmayı gururlanacak bir durum olarak görmektedir. Yoksa FETÖ elebaşını hala çok mu sevmektedir? FETÖ elebaşı ile yol arkadaşlığı devam mı etmektedir? İP Genel Başkan Yardımcısı FETÖ’cülerin Meral Akşener’e destek verdiklerini söylemiştir. Bu destek halen devam mı etmektedir?” diye sordu.  

KİMSE DEVLET BAHÇELİ OLAMAZ!

Hiç kimsenin Devlet Bahçeli olmayacağını söyleyen MHP’li AKÇAY, “ İP müdiresi son grup toplantısında “ Bizden Bahçeli olmamızı beklemeyin” diyor. Doğru kimse Sayın Devlet Bahçeli olamaz. Hele hele siz hiç olamazsınız. Bir zamanlar sizin söylediğiniz gibi  “ Devlet Bahçeli büyük bir devlet adamıdır. Partiye zarar getirecek bir şey Türkiye için faydalıysa onu yapar. Her zaman demokrasinin yanında durur.”   Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli “ Önce ülkem ve milletim sonra partim” der. Her zaman Devletinin ve milletinin yanında yer alır. Birileri gibi Pensilvanya’dan, Washington’dan, Brüksel’den talimat almaz. Darbecilere ilk O karşı çıkar. 15 Temmuz hain darbe girişiminde birileri saklanırken darbeye karşı ilk açıklamayı Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli yapar. Sizin de değiniz gibi rastgele konuşmaz. Keşke Sayın Genel Başkanımızın bu özelliklerinden nasip alabilseydiniz.” dedi.  

 ŞER ODAKLARIYLA KATOLİK NİKAHI MI KIYDINIZ?

İP ile HDP, PKK, Kandil ve FETÖ arasındaki işbirliğine dikkat çeken MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, “İP başkanı MHP ile İmralı Canisinin adını yan yana kullanabilecek kadar şirazeden çıkmıştır. MHP’nin terör örgütlerine ve İmralı Canisine karşı duruşunu tüm dünya bilmektedir. Buradan İP’in sanal başkanına soruyorum: Siz kimin yanındasınız? Devlet ve millet düşmanları, HDP, PKK, Kandil, FETÖ ve CHP ile işbirliğiniz nereye kadar devam edecek? Onlarla da mı Katolik nikâhı kıydınız?” diye sordu.  

 İP NEDEN SADECE MHP VE DEVLET BAHÇELİ’YE DÜŞMAN?

İP başkanındaki MHP ve Devlet Bahçeli düşmanlığına dikkat çeken MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, “ İP Başkanındaki bu MHP ve Devlet Bahçeli düşmanlığının sebebi nedir? İP Başkanı 15 Temmuz öncesinde başbakan olacağım diyordu. 15 Temmuz gecesi Devlet Bahçeli ve MHP darbeye karşı dimdik durdu hain darbe girişimi başarılı olamadı. Siz 15 Temmuz’da neredeydiniz? Darbe girişiminden itibaren uzun süre sesiniz soluğunuz çıkmadı. Buradan İP Başkanına sormak istiyorum:  MHP ve Devlet Bahçeli sizin başbakanlığınıza engel oldu diye mi MHP’ye ve Liderimiz Devlet Bahçeli’ye kin kusuyorsun?” diye sordu  

Editör: Haber Merkezi