MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, sosyal medya üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi. Akçay, ''MHP'nin ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e bağlılığı ve Atatürk sevgisi milletimiz tarafından takdir edilirken, Kılıçdaroğlu Atatürk düşmanları üzerinden Liderimizi ve MHP’yi eleştirmeye çalışarak CHP ve Zillet İttifakındaki Atatürk düşmanlarını gizlemeye çalışmaktadır. Kılıçdaroğlu: "Atatürk'ün CHP'si ile bugünkü CHP arasında dünya kadar fark var." diyerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP ile bugünkü CHP’nin hiçbir bağı kalmadığını zaten itiraf etmiştir. CHP yönetimini PKK sempatizanlarına, Fetöcü hainlere ve HDP’lilere teslim eden, Atatürk ve Türkiye düşmanlarına kol kanat geren Kılıçdaroğlu hangi yüzle Atatürk’ten bahsetmektedir'' ifadelerini kullandı.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay'ın açıklamaları şu şekilde;

''Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli “Bugün varsak aziz Atatürk’ün sayesindedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bizim ve milletimizin kırmızı çizgisidir. Atatürk’e hakaret ve hıyanet vatan hainliğidir.” diyerek MHP’nin tavrını bir kez daha net olarak ortaya koymuştur.

MHP’nin ve Liderimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e bağlılığı ve Atatürk sevgisi milletimiz tarafından takdir edilirken, Kılıçdaroğlu Atatürk düşmanları üzerinden Liderimizi ve MHP’yi eleştirmeye çalışarak CHP ve zillet ittifakındaki Atatürk düşmanlarını gizlemeye çalışmaktadır.

Kılıçdaroğlu’nun fetö kumpasıyla CHP’nin başına geçmesiyle birlikte CHP’de büyük bir dönüşüm yaşanmıştır. Kılıçdaroğlu Atatürkçüleri tasfiye etmiş, kritik noktalara pkk sempatizanlarını, fetöcü hainleri, HDP’lileri ve Atatürk düşmanlarını getirmiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk CHP’nin dördüncü kurultayı ile ilgili yazışmalarda bilinçli ve özenli olarak Cumhuriyet Halk Partisinin adını kullanmak yerine sürekli olarak “partim” sözcüğünü kullanmıştır.

Neden sürekli partim diyorsunuz sorusu üzerine de adeta CHP’nin bu günkü halini tarif edercesine “Cumhuriyet Halk Partisi’nin benden sonra, sonuna kadar partim olarak kalacağını nereden bileyim” demiştir.

Kılıçdaroğlu: "Atatürk'ün CHP'si ile bugünkü CHP arasında dünya kadar fark var." diyerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP ile bugünkü CHP’nin hiçbir bağı kalmadığını zaten itiraf etmişti.

Bugünkü CHP, Atatürk’ün kurduğu CHP olsaydı; HDP, fetö ve Türkiye düşmanlarıyla işbirliği yapmazdı. Türkiye düşmanlarının ağzıyla konuşarak Türkiye’nin milli çıkarlarına muhalefet etmezdi. Mandacı zihniyetle yabancı başkentlerden iktidar dilenmezdi.

CHP yönetimini pkk sempatizanlarına, fetöcü hainlere ve HDP’lilere teslim eden, Atatürk ve Türkiye düşmanlarına kol kanat geren Kılıçdaroğlu hangi yüzle Atatürk’ten bahsetmektedir?

Atatürk’e küfürler savuranları, odasındaki Atatürk resmini indirip çöpe atanları ve terör destekçilerini milletvekili hatta genel başkan yardımcısı yapan, “Atatürk” diyemeyen terör destekçisini il başkanı yapan Kılıçdaroğlu hangi yüzle Atatürk’ü ağzına almaktadır?

Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin Anayasasında “değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.” maddeler için “Anayasa’nın ilk üç maddesi değiştirilmeli, Anayasa’dan Türk kelimesi çıkarılmalı” diyen Kılıçdaroğlu hangi yüzle Atatürk’ten bahsetmektedir?

İP, HDP ve SP ile birlikte gizli Anayasa toplantıları yaparak Anayasa’dan “Dili Türkçedir”, “Atatürk”, “Atatürk Milliyetçiliği”, “Türk” ve “Türk Milleti” ibarelerini çıkarma konusunda anlaşan Kılıçdaoğlu hangi yüzle Atatürk’ün adını ağzına alıyor?

Pkk’lı teröristlere “arkadaşlar” diyen, YPG’yi terör örgütü olarak görmeyen, pkk terör örgütünün siyasi kolu Hdp ile işbirliği yapan, fetöcü teröristleri sahiplenen Kılıçdaroğlu hangi yüzle Atatürk’ten bahsetmektedir?

“Dersim'de devlet özür dilemeli” diyerek Atatürk’ün politikalarını eleştiren, Atatürk’ün hain olarak gördüğü Seyit Rıza ve Şeyh Sait isimli hainlere sahip çıkan, anma toplantıları yaptıran Kılıçdaroğlu hangi yüzle Atatürk’ün adını ağzına almaktadır?

“Dersim katliamını asla unutmadık. Dersim katliamının sorumlusu CHP’dir. Atatürk de olaylardan haberdardı. Devlet özür dilemelidir.” diyenleri milletvekilli, hatta genel başkan yardımcısı yapan Kılıçdaroğlu hangi yüzle Atatürk’ün adını ağzına almaktadır?

Türkleri Ermenilere soykırım yapmakla suçlayan CHP’li vekillere sahip çıkan, Türk Milletini soykırım ile suçlayan HDP’ye laf edemeyen Kılıçdaroğlu hangi yüzle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adını ağzına almaktadır?

Atatürk’ün annesine küfreden pkk’nın akıl hocası Musa Anter'i ölüm yıl dönümünde rahmetle anan kişiyi milletvekili hatta grup başkanvekili yapan Kılıçdaroğlu hangi yüzle Atatürk’ten bahsetmektedir?

CHP Genel Merkezinde “Altı Ok”lu kürsüde Hdp eş başkanı Mithat Sancar’ın “ Pkk ve Öcalan konusunda CHP ile HDP arasında görüş ayrılığı yoktur.” sözlerini içine sindiren Kılıçdaroğlu hangi yüzle Atatürk’ten adını ağzına almaktadır?

Türk ordusuna “katil”, “satılmış” diyenleri, Türk askerine “lejyoner” diyenleri, “Suriye’ye savaş açsak Esad’ı tutarım.”, “Türkiye ile İran karşı karşıya gelirse İran'ın safında olurum” diyenleri milletvekili yapan Kılıçdaroğlu hangi yüzle Atatürk’ün adını ağzına almaktadır?

Teröristlerle basın toplantısı düzenleyenleri, teröristlerin cenazelerine gidenleri, İmralı Canisi Öcalan’ın taleplerini Kanun ve TBMM İçtüzük Teklifi olarak verenleri milletvekili, genel bşk. yrd. ve grup başkanvekili yapan Kılıçdaroğlu hangi yüzle Atatürk’ten bahsetmektedir?

“Dostlarım” dediği terör örgütleri ve Türkiye düşmanlarıyla işbirliği yaparak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne ve Türk Milletine ihanet eden Kılıçdaroğlu sıkışınca Atatürk’ün arkasına sığınmaktadır?

Kemal Kılıçdaroğlu, 22 Mayıs 2010 tarihinden bugüne CHP genel başkanlığı koltuğunda oturuyor. 11 yıldır konuşuyor, milyonlarca cümle kurdu. Ama bir kez bile Atatürk'ün 'Ne Mutlu Türküm Diyene' sözünü söyle(ye)medi. Tarihe not!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Hayatta en fena şey ikiyüzlülüktür. Gerçek ne olursa olsun ikiyüzlüler, onu temizlik ve saflık görünümüne bürünerek saklamaya çalışırlar ki, bu büyük bir tehlikedir.” diyerek adeta Kılıçdaroğlu’nu ve bugünkü CHP yönetimini tarif etmiştir.

Görüldüğü üzere bugünkü CHP yönetimi ile Atatürk’ün kurduğu Halk Fırkası arasında hiçbir bağ kalmamıştır. Bugünkü CHP, terör destekçileri, Atatürk ve Türkiye düşmanları tarafından işgal edilmiştir. Artık CHP Türkiye düşmanlarının safındadır.

Editör: Haber Merkezi