Kılıçdaroğlu’nun vesayet ile ilgili açıklamalarına twitter üzerinden tepki gösteren Kılıçdaroğlu’nun vesayet ile ilgili açıklamaların tepki gösteren Manisa Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay” Kandil ve Pensilvanya’nın vesayetinde rehin kalan Kılıçdaroğlu "kişi kendinden bilir işi" misali herkesi kendisi gibi vesayet altında sanıyor.

İP, Kandil, fetö ve Hdp ile işbirliği yapan Kılıçdaroğlu herkesin zillet ittifakı gibi çıkar işbirliği ve ucuz hesap yaptığını sanmaktadır. Cumhur İttifakı ne seçim ittifakıdır ne de iktidar koalisyonudur; Cumhur İttifakı bir sistem ittifakıdır, Türkiye ve Türk Milleti ortak paydasında ideal ve değer birlikteliği, millî mutabakat zeminidir. Değerler zeminine dayalı, ilkeli, şeffaf, kalıcı ve kurucu bir ittifaktır.” dedi.

Davulun Kılıçdaroğlu’nun boynunda tokmağın Pensilvanya, Kandil ve Hdp’nin elinde olduğunu söyleyen MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, “ Zillet İttifakında davul Kılıçdaroğlu'nun boynundadır. Tokmağın biri Pensilvanya'da, biri Kandil'de, bir diğeri Hdp'nin elindedir. Kim tokmak vurursa Kılıçdaroğlu ona göre konuşmaktadır. Kulağına üflenen suflelerle konuşan, ülke meselelerine yabancılaşan Kılıçdaroğlu, ucuz söylemleriyle ucuz siyasetin işportacısıdır.” dedi.

Editör: Haber Merkezi