MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay resmi Twitter hesabı üzerinden CHP'li Özgür Özel'e sert tepki gösterdi. Akçay, ''Siyaseti yalan ve iftiradan ibaret sanan CHP’li Özgür Özel, Bakanlar “Alım yapmaya korkuyoruz. Bütün kadroları MHP istiyor, tehdit ediyorlar. Cumhur ittifakı bozulur diye ses çıkaramıyoruz diyorlar. Cumhurbaşkanı kendi kararıyla daire başkanı bile atayamıyor.” demiş. Özel, sözlerini alıntıladığı bu bakanı veya bakanların kimler olduğunu açıklamalıdır. MHP hangi bakanlıktan hangi kadroları istemiştir? CHP’li Özel eğer bunları ispatlamazsa namerttir, müfteridir, şeref yoksunudur.'' dedi.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay'ın açıklamaları şu şekilde;

''Siyaseti yalan ve iftiradan ibaret sanan CHP’li Özgür Özel, Bakanlar “Alım yapmaya korkuyoruz. Bütün kadroları MHP istiyor, tehdit ediyorlar. Cumhur ittifakı bozulur diye ses çıkaramıyoruz diyorlar. Cumhurbaşkanı kendi kararıyla daire başkanı bile atayamıyor.” demiş!

Cumhur İttifakı, Türkiye'nin maruz kaldığı tehdit ve tehlikelere karşı milli bir duruşun doğal sonucu olarak ortaya çıkmıştır. Cumhur İttifakı; siyasi hesaplar, çıkarlar ve seçimler için değil, ülkemizin bekası ve istiklali için kurulmuştur.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ifadesiyle “ MHP, Cumhur İttifakı’nın iki ana unsurundan birisidir. Türkiye’yi kimin yönettiği de ortadadır. Bizim ittifakımızda makam pazarlığı, koltuk anlaşması, siyasi çıkar hesapları yoktur, asla olmayacaktır.”

Dün, “MHP hiçbir şey almadan iktidarı destekliyor. Bakansız ve makamsız küçük ortak” diyeceksin, bugün “Bütün makamlar MHP tarafından isteniyor” diyeceksin. Bu ne ikiyüzlülük ve tutarsızlıktır.

Her gün sabahtan akşama kadar “Tek adam iktidarı, her şeye tek adam karar veriyor” diyeceksiniz sonra “Cumhurbaşkanı kendi kararıyla daire başkanı bile atayamıyor” diyeceksiniz. Bu kadar yalanı peş peşe söylerken yüzünüz de kızarmıyor. Bu ne utanmazlıktır! Bu ne pişkinliktir!

CHP’li Özel sözlerini alıntıladığı bu bakanı veya bakanların kimler olduğunu açıklamalıdır. MHP hangi bakanlıktan hangi kadroları istemiştir? CHP’li Özel eğer bunları ispatlamazsa namerttir, müfteridir, şeref yoksunudur.

Siyaseti sadece yalan, iftira, çıkar ve pazarlıktan ibaret sanan CHP’li Özgür Özel’e sormak gerekir: Sen İmralı Canisinin taleplerini kanun teklifi ve TBMM İçtüzük teklifi olarak vermek için neyin pazarlığını yaptın? Bir söz mü aldın? Bundan ne çıkarın var?

CHP’li Özel, Cumhur İttifakında çekişmeler olduğunu söyleyecek kadar hayal dünyasında yaşamaktadır. CHP’li Özel, Cumhur İttifakı ile zillet ittifakını karıştırmaktadır. Zillet ittifakındaki koltuk kavgalarını ve çıkar çekişmelerini Cumhur İttifakı üzerinden dışa vurmaktadır.

7 Haziran 2015 seçimleri sonrası AK Parti ile iktidar ortağı olmak için 32 gün boyunca yalvar yakar olduğunuzu unutmadık. Zillet ittifakı kurulurken kapalı kapılar arkasında hangi pazarlıkları yaptınız? HDP’ye kaç bakanlık sözü verdiniz?

Ankara, İstanbul, İzmir Belediyeleri başta olmak üzere zillet ittifakındaki belediyelerde makam, rant ve ihale kavgalarından başınızı kaldıramıyorsunuz. Bolu Belediyesindeki imar rantı kavgasında CHP’li belediye başkanı İP’li belediye başkan yardımcısını görevden almıştır.

CHP’li Özel, eğer bunları bilmiyorsa seçim bölgesi Manisa’daki CHP’li Akhisar ve Alaşehir Belediyelerindeki CHP ile İP ve HDP arasındaki rant kavgalarına bakmalıdır.

İP’lilerin Akhisar Belediyesinin önüne koydukları siyah çelengi hatırlıyordur. Alaşehir’de İP’ten istifa ederek MHP’ye geçen İP eski ilçe başkanı ve Alaşehir Belediye Meclis üyesinin açıklamalarını hatırlıyordur.

Cumhur İttifakı; Türkiye düşmanlarına, bunların taşeronluğunu yapan terör örgütlerine ve yerli işbirlikçilerine karşı Türkiye’nin birliği, bekası ve milli çıkarları için kurulmuştur. CHP’li Özel’in Cumhur ittifakını anlayamaya siyasi erdemi ve feraseti yetmez.

Cumhur İttifakı, Türkiye düşmanları ve yerli işbirlikçilerine hiçbir şart altında geçit vermeyecektir. Cumhur İttifakı’nın yükselişini engellemeye yönelik kara propagandalara, aşağılık yalanlara aldırmadan, inandığımız yolda mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.

Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemiyle 2023 hedeflerine kararlı ve emin adımlarla ilerlemektedir. Yegâne geçim kapısı dedikodu ve algı operasyonları olan, yalanı ve iftirayı meslek edinmiş olan karanlık zihniyetlere asla fırsat vermeyeceğiz.

Sizleri gayet iyi anlıyoruz. MHP’nin ve Cumhur İttifakının başarılı politikaları sayesinde çıldırmış durumdasınız. Bu gidişle pek yakında kafanıza huni takmaya da başlarsınız!

CHP sözcüleri siyasi tıkanmışlık içinde MHP ve Cumhur İttifakı karşısında çılgına dönüyor. Aklı başında politika üretemeyince dedi koduyla, yalanla, iftirayla vakit geçiriyorlar.

Türkiye’nin milli bekasına yönelik tehditler karşısında sarsılmaz kale olan MHP bunların rüyalarına giriyor, kabusları oluyor, sabah sersemlemiş halde uyanıyorlar, abuk sabuk konuşmaya başlıyorlar. MHP var olduğu müddetçe hain emellerine ulaşamayacaklarını biliyorlar.

CHP’li Özel MHP ve Cumhur ittifakına saldırarak gündem değiştirmeye CHP’deki taciz ve tecavüzleri, yolsuzlukları kapatmaya, CHP ile pkk terör örgütünün siyasi aparatı HDP arasındaki işbirliğini, pazarlıkları gizlemeye çalışmaktadır. CHP’deki Atatürk düşmanlarını saklamaya çalışmaktadır.

Her mikrofona konuşan, her konuda saçma sapan da olsa söyleyecek bir söz bulan CHP’li Özel ne hikmetse CHP’deki taciz ve tecavüz rezaletlerinin üzerine gidememiştir.

CHP’li Özel ne hikmetse CHP’de çeteleşerek yönetimi ele geçiren, CHP’nin temellerine dinamit atan, Türkiye Cumhuriyeti kurucu ilkelerine ve Atatürk’e savaş açan 10 Aralık Hareketi ile ilgili tek bir kelime söylememiştir.

CHP’li belediyelerden ihale almak için belediye başkalarının kapılarını aşındıran ve siyasi gücünü kullanarak ihaleler aldığı söylenen CHP’li milletvekiliyle ilgili olarak tek kelime söylememiştir.

Her konuda konuşan CHP’li Özel, bazı CHP’li milletvekillerinin zillet ittifakının “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde HDP’ye birkaç bakanlık verilebilir.” Sözleriyle ilgili tek bir kelam edememiştir. HDP’ye hangi bakanlıkları vermeyi düşünüyorsunuz? İçişleri mi Milli Savunma mı?

Gerekli gereksiz her konuda konuşan CHP’li Özel ne hikmetse Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret eden CHP’li milletvekili ve il başkanı ve yöneticiler hakkında tek bir söz söylememiştir.

Her konuda lüzumsuz konuşan CHP’li Özel; Pkk, YPG ve fetö terör örgütünü destekleyen CHP’li milletvekilleri ve genel başkan yardımcıları hakkında tek bir laf etmemiştir. Çünkü CHP’li Özel de bu zihniyetin ürünüdür.''

Editör: Haber Merkezi