İP’li Lütfü Türkkan’ın İP ile HDP arasındaki iş birliğini eleştiren şehit kardeşin kulağına eğilerek küfür etmesine sert tepki gösteren Akçay, ‘’Güvenlik güçleriyle çatışırken yaralanan teröristi hastanede ziyaret eden, fetö elebaşına övgüler düzen, fetö terör örgütüne sahip çıkan, devletin orman arazilerine çöken İP’li Lütfü Türkkan şimdi de şehidimizi incitiyor, yakınına küfrediyor.’’ ifadelerini kullandı.

Ziraat Bankası’ndan aldığı 36 milyon dolar krediyi ödemeyen, bir taraftan garip gureba edebiyatı yaparken diğer taraftan vergi kaçıran İP’li Türkkan’ın milletvekilliğinden istifa etmesi gerektiğini söyleyen Akçay, İP başkanına da uyarılarda bulundu.

MHP’li Akçay, şunları paylaştı;

‘’HDP’lilerin ‘Haddinizi bilin. Bizim oylarımız sayesinde o koltuklarda oturuyorsunuz” sözü karşısında süt dökmüş gibi sinen İP’li Lütfü Türkkan, İP ile HDP arasındaki işbirliğini eleştiren şehit kardeşinin kulağına eğilip küfrediyor.

Güvenlik güçleriyle çatışırken yaralanan teröristi hastanede ziyaret eden, fetö elebaşına övgüler düzen, fetö terör örgütüne sahip çıkan, devletin orman arazilerine çöken İP’li Lütfü Türkkan şimdi de şehidimizi incitiyor, yakınına küfrediyor.

Ziraat Bankası’ndan aldığı 36 milyon dolar krediyi ödemeyen, bir taraftan garip gureba edebiyatı yaparken diğer taraftan vergi kaçıran İP’li Türkkan milletvekilliğinden istifa etmelidir.

Siyaseten nemalanmak için herkese sizin “bacınızım” diyen İP başkanını uyarıyorum: Bugün şehidimizin bacısına küfreden bu kişi yarın başka değerlerimize de hakaret edebilir. Bu şahsın hemen İP’ten ve milletvekilliğinden istifası istenmelidir.

HDP’yi meşru gördüğünü söyleyen ve terörist Demirtaş ile kahvaltı hayalleri kuran İP Başkanı, şehidimize küfreden Lütfü Türkkan’ın İP’ten ve milletvekilliğinden istifasını isteyebilir mi?

Zaman gösterecek ama istemez, isteyemez. Hatta başını kuma gömüp “hükümet İstanbul Sözleşmesinden çekilmeseydi, Lütfü Türkkan kadına küfür etmezdi” diyerek hükümeti suçlamaya bile kalkışabilir!

Cumhur İttifakına saldırmak için bahane arayan zillet ittifakının kadın milletvekilleri, kadın hakları savunucuları, köşe yazarları, sözde aydınlar ve kandaş medya yine kafasını kuma gömmüş. Söz konusu şehitlerimiz olunca üç maymunu oynuyorlar.’’

Editör: Haber Merkezi