‘Önce ülkem ve milletim’ diyen, ülkesi ve milleti için tüm beşeri makamlara tepeden bakan ahlak abidesi, vakar timsali Sayın Liderimize bağlılık, saygı, vefa ve sadakat hepimiz için büyük bir mutluluktur. Adana olarak bu mutluluğu doyasıya yaşamak ise bizim için ayrı bir sevinç ve övünçtür.

 Lider’e sadakat, vefa

Hepimiz için onurdur!

 Lider’e yol arkadaşı

Olmak büyük onur!

 Lider’e yol arkadaşlığı onurdur!

ÜLKÜCÜ-MİLLİYETÇİ HAREKET

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yaptığı açıklamada “Ülkücü-Milliyetçi Hareket; Türkiye Cumhuriyeti’nin, Türk Milleti’nin varlığını, birliğini, bekasını, refah ve mutluluğunu savunan, dün bu gaye uğrunda 5 bin şehit veren, bugün aynı gaye için mücadele eden ve tüm bu değerleri sarsılmaz bir inanç ve azimle temsil eden, bu değerleri yaşayan, yaşatan tek sosyal ve siyasi organizasyondur.” ifadesini kullandı.

“BAHÇELİ, KUTLU MİSYONUN LİDERİDİR”

Avcı “Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in Lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi de; bu kutlu misyonun lideridir. Atamız Oğuz Kağan’dan, Attila’dan, Alparslan’dan, Fatih’ten süzülüp gelen tarihi mirastan feyiz alan, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk milliyetçiliği bayrağını gururla taşıyan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, otağında yetiştiği cennetmekân Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in de ülkü izinden yürür.” şeklinde konuştu.

“ADANA İÇİN AYRI BİR SEVİNÇ VE ÖVÜNÇTÜR”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Türk ve Türkiye düşmanlarını, husumet cephesine piyonluk yapanları çıldırtan da bu sarsılmaz milli duruştur. Böylesine ulu, böylesine anlamlı ve kutlu bir davaya liderlik eden Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi ile yol yürümek her ülkücü, her Türk milliyetçisi için ama özellikle biz Adanalılar için onurdur. ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen, ülkesi ve milleti için tüm beşeri makamlara tepeden bakan ahlak abidesi, vakar timsali Sayın Liderimize bağlılık, saygı, vefa ve sadakat hepimiz için büyük bir mutluluktur. Bu değerlerle birlikte, Bilge Liderimizin daha 1992’de ortaya koyduğu ‘Hedef 2023-Lider Ülke Türkiye’ vizyonuyla Teşkilatlarımızı daha ileriye taşımak için durmadan çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi