AVCI’DAN 177. YIL MESAJI…

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 177. yıl dönümü münasebetiyle yayımladığı mesajda, “Ülkelerin kalkınması, gelişmesi, geleceğe umutla bakmasında kuşkusuz güven, istikrar ve huzur iklimi şarttır. Ülkemizde bu şartların temininde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, Türk Jandarması’nın  ve Türk Polis Teşkilatı’nın yüklenmiş oldukları sorumluluklar, icra ettikleri görevler hayati derecede önemlidir ve vazgeçilmez değerdedir.” ifadesini kullandı. 

“KUTLU BİR GÖREV İFA ETMEKTEDİRLER”

Başkan Avcı devamla şunları söyledi:

“O nedenledir ki vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanmasında, toplumsal barış ve istikrarın yanında kamu düzeninin de korunmasında Türk Emniyet Teşkilatı’nın varlığı hepimize güven vermektedir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifadeleriyle ‘Vatana, millete, bayrağa sevgide cevval bir sadakat timsali’ olan Türk polisi, mesai mefhumu gözetmeden ve gerektiğinde canı pahasına suç ve suçlulara karşı mücadele vermekte, kutlu ve zor bir görev ifa etmektedir.” 

“ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞAN HER KURUMUN YANINDAYIZ” 

 “Türk polisi huzur ve güvenin teminatıdır. Ülkemiz, milletimiz için çalışan her kurumun yanında olduğumuz gibi polisimizi de seviyoruz ve güveniyoruz, daima yanlarındayız.” diyen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mesajını şöyle tamamladı:

“Bu vesileyle, bu duygu ve düşüncelerle; Türk Emniyet Teşkilatı’nın 177. yıl dönümünü içtenlikle kutluyor, tüm mensuplarını tebrik ediyor, görevi başında şehit olan tüm kahraman polislerimize, Emniyet mensuplarımıza Yüce Allah’tan rahmetler diliyorum. Halen görevde olan aziz milletimizin iftihar vesilesi Emniyet mensuplarımıza esenlikler ve başarılar niyaz ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi