MHP Grup Başkanvekili, Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, Türkiye’nin gündeminde bir erken seçim bulunmadığını ancak CHP’nin erken seçimi gündemde tutmaya çalışarak, Türkiye’nin Beka mücadelesini baltalamaya çalıştığını ifade etti.

CHP’li Özgür Özel’in açıklamalarına sosyal medya hesabından tepki gösteren Bülbül, “CHP’li Özel sosyal ve ekonomik meseleler üzerinden kaos ve kriz çığırtkanlığı yapmaktadır. CHP ekonomik kriz ve erken seçim tartışmalarıyla, toparlanma sürecinde olan ekonomide belirsizlik ve tedirginlik yaratmaya çalışmaktadır” dedi.

MHP’li Bülbül, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında net bir şekilde anlaşılmaktadır ki; Türkiye düşmanlarının hain emellerine hizmet vazifesi, CHP ve dostlarına verilmiştir. CHP almış olduğu bu vazifeyi işporta usulüyle yürütmekte, nerede bir istismar alanı görse, tezgâhı oraya açmaktadır.

Bu işporta düzeninin en heyecanlı temsilcilerinden biri de CHP’li Özgür Özel’dir.

TÜRKİYE’NİN GÜNDEMİNDE BİR ERKEN SEÇİM YOK

Özgür Özel yapmış olduğu basın toplantısında erken seçim meselesini gündemde tutmaya çalışmış. Oysa ne milletin ne de devletin gündeminde erken seçim vardır. CHP’li Özel sosyal ve ekonomik meseleler üzerinden kaos ve kriz çığırtkanlığı yapmaktadır.

CHP ekonomik kriz ve erken seçim tartışmalarıyla, toparlanma sürecinde olan ekonomide belirsizlik ve tedirginlik yaratmaya çalışmaktadır.

BEKA MÜCADELEMİZİ BALTALAMA ÇABASINDALAR

CHP; milletimizin ve devletimizin Anavatan’da, Mavi Vatan’da ve Yavru Vatan’daki Beka mücadelesini erken seçim tartışmalarıyla baltalamaya çalışmakta, ülkemizin haklarını gasp etmeye çalışan muhasım güçlere gönüllü partnerlik yapmaktadır.

ÖZEL’İN KAVRAYAMACAĞI FARKLAR BULUNUYOR

MHP ise Önce Ülkem ve Milletim anlayışı ile her türlü bedeli göze almış ve alabilecek olan büyük bir şuur abidesidir.

MHP’nin geçmişte gündeme gelen erken seçim talepleri ile CHP’nin erken seçim talebi arasında, Özgür Özel’in kavrayamayacağı önemli farklar bulunmaktadır.

MHP; her defasında Türk Milletine tezgâh kurmaya çalışan şer odaklarının planlarını yerle bir etmek için erken seçim talep etmiştir. Netice olarak da bu oyunlar bozulmuştur.

MİLLİ OLMAKTAN UZAK, SAMİMİYETTEN YOKSUN

CHP ise Türk Milleti’ne ve Türkiye’ye düşmanca emeller besleyenlerin ekmeğine yağ sürmek için erken seçim talep etmektedir.

CHP’nin ortaya koyduğu bu siyaset, Milli olmaktan uzak samimiyetten yoksundur. Bu haliyle CHP bir muhalefet partisi olmaktan çok Milli Güvenlik sorunu haline gelmiştir.

Editör: Haber Merkezi