Bülbül, " Bütün dünya toplanıp Atatürk’e ve milli değerlere düşman bir cihaz üretmeye çalışsalar; Kılıçdaroğlu ve bugünkü CHP yönetiminden daha etkilisini üretemeyecekleri muhakkaktır." ifadelerini kullandı.

MİLLETİ KANDIRMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY OLMAMIŞTIR

MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül'ün açıklaması şöyle: “Hatırlatmakta fayda var! CHP, 2021 yılında Cumhur İttifakının oylarıyla çıkarılan Irak-Suriye terörle mücadele tezkeresine HDP ile beraber RED oyu vermiştir. Bununla CHP; PKK-YPG-HDP’ye açıkça destek vermiş, HDP’nin vesayetine girdiğini ilan etmiştir. Milletimizin gözünden bu durumun kaçmadığını gören CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, iki gün sonra Yozgat ziyaretinde Kandil’i yerle bir edeceğini ifade ederek durumu kurtarmaya, teröre desteğini kılıflamaya çalışmıştır. Fakat bu çaba sonuç vermemiş, Irak ve Suriye’de güvenlik güçlerimizin terörle mücadelesine RED oyu veren CHP’nin Kandil’i imha etmek şöyle dursun ihya etmeye çalıştığı gün gibi ortaya çıkmıştır. Bu defa Sn. Kılıçdaroğlu başka bir kılıflamayla, tezkerede “Yabancı askerlerin Türkiye’ye gelmesine izin veriliyor.” diyerek bundan dolayı RED oyu verdiklerini ifade etmiştir. Bu; milletin gözünün içine bakarak milleti kandırmaktan başka bir şey olmamıştır. Böyle bir açıklamanın CHP tarafından bir defa değil çok defa dile getiriliyor olması karşısında gerçekleri tekraren ifade etmekte yarar bulunmaktadır. 2018 yılından itibaren dört adet Suriye-Irak tezkeresi TBMM genel kurulunda kabul edilmiş ve bu tezkerelere CHP son tezkere hariç olmak üzere kabul oyu vermiştir. Aşağıda da görüleceği üzere 2018 yılından itibaren Genel Kurulda oylanan tezkereler harfi harfine birbirinin aynısıdır. Kelime farklılığı dahi bulunmamaktadır.

ATATÜRK’ÜN İZLERİNİ CHP’DEN SİLMEK ÜZERE GÖREVLENDİRİLMİŞ BULUNMAKTASINIZ

CHP grubu daha önce tartışmasız kabul oyu verdiği tezkerelere 2021 yılında HDP ile birlikte RED oyu vermiştir. Bunun tevil edilebilir bir yönü yoktur. Skandaldır! Bahane olarak ileri sürdükleri yabancı askerin ülkemize gelmesi meselesi ise yansıtıldığının aksine İspanya gibi Hava Savunma desteği aldığımız sınırlı sayıda askeri unsuru tarif etmektedir. CHP bunu çok iyi biliyor, bu gerekçe CHP için geçerli bir RED sebebi sayılamayacaktır. Bu gerçekler karşısında CHP’nin ve Sn. Kılıçdaroğlu’nun 2021 yılında görüşülen tezkereye RED oyu vermesinin PKK-YPG’ye nefes aldırmak, HDP’ye kıyak yapmaktan başka sebebinin olmadığı anlaşılmaktadır. Terör örgütlerine alan açmaktan başka bir neticesi olmayacak olan CHP’nin RED kararının, Kılıçdaroğlu tarafından son grup toplantılarında, Milliyetçiliğin gereği olarak tarif edilmesi ise fecaattir. Bu şekilde kimseyi kandıramazsın Sn. Kılıçdaroğlu; sizler Milliyetçilik bir yana Milliyetçiliği şiar edinmiş olan Atatürk’ün izlerini CHP’den silmek üzere görevlendirilmiş bulunmaktasınız.

KILIÇDAROĞLU SİYASETİ BOYUN EĞDİRMİŞTİR

Kılıçdaroğlu siyaseti; Atatürk’ün kurduğu partiyi Seyit Rıza heykeli önünde boyun eğdirmiştir. Kılıçdaroğlu siyaseti; Atatürk’ün kurduğu partiyi Bebek Katilinin heykelini dikeceğim diyenlere peşkeş çekmiştir. Verilecek misal çoktur... Bütün dünya toplanıp Atatürk’e ve milli değerlere düşman bir cihaz üretmeye çalışsalar; Kılıçdaroğlu ve bugünkü CHP yönetiminden daha etkilisini üretemeyecekleri muhakkaktır!

Editör: Haber Merkezi