MHP’li milletvekili Bulut, TBMM’deki bir konuşması nedeniyle Cumhur İttifakı düşmanlarının yalan ve fitnelerine bir yenisini daha eklediklerini vurgulayarak, ‘’İdeolojik paçavradan öteye geçmeyen "Cumhur İttifakı’nın demirbaş düşmanı" sözde basın organları, "uzun süren yargılamalara ilişkin değerlendirmelerimi" ve liyakat konusundaki haklı vurgumu "Cumhur İttifakı’nda Çatlak Ses" gibi komik ama fıtratlarına uygun bir alçaklıkla haberleştirdiler.’’ dedi.

Cumhur İttifakı’nı böyle ucuz yalanlarla ve alçak fitnelerle sarsamayacaklarını kaydeden Bulut, ‘’Bu ucuzluk; nafile bir hayal olduğu gibi, gerçekleri çarpıtmayı adet edinen bir yüzsüzlüktür.’’ ifadelerini kullandı.

Bulut, Cumhur İttifakı'nda 'çatlak ses' arayan gafillere, ''Cumhur İttifakından 'Çatlak Ses' çıkmaz.'' mesajını verdi.

İşte MHP’li Yücel Bulut’un Twitter’dan yaptığı o açıklamalar;

‘’TBMM’de gerçekleşen görüşmeler esnasında; İcra ve İflas Kanunu’nda yapılan değişikliğe ilişkin yapmış olduğum konuşma nedeniyle, CUMHUR İTTİFAKI DÜŞMANLARI aciz yalanlarına ve ucuz fitnelerine bir yenisini daha eklediler.

İdeolojik paçavradan öteye geçmeyen "Cumhur İttifakı’nın demirbaş düşmanı" sözde basın organları, "uzun süren yargılamalara ilişkin değerlendirmelerimi" ve liyakat konusundaki haklı vurgumu "Cumhur İttifakı’nda Çatlak Ses" gibi komik ama fıtratlarına uygun bir alçaklıkla haberleştirdiler.

Türk Milleti’nin 21.Yüzyıldaki mührü ve istikbalimizin teminatı olan Cumhur İttifakını böyle ucuz yalanlarla ve alçak fitnelerle sarsabilecekleri hayalinden bir an önce vazgeçmelidirler.
Bu ucuzluk; nafile bir hayal olduğu gibi, gerçekleri çarpıtmayı adet edinen bir yüzsüzlüktür.

1 Haziran 2021 tarihli grup konuşmasında Sayın Genel Başkanımız "Adalet kurumları son kararlarını vermekte geciktikçe dipsiz tartışmalar, ipe sapa gelmez polemikler, bilhassa dış tahrikler artış göstermektedir." sözleriyle 'gecikmiş adalet' hususunda yol gösterici değerli görüşlerini kamuoyu ile paylaşmıştır.

Yine 4 Mayıs 2021 tarihinde Muhterem Genel Başkanımız tarafından basın toplantısıyla kamuoyuna duyurulan Anayasa Taslağı’nın önemli başlıklarından bir tanesi olan TÜRKİYE LİYAKAT KURUMU da Sayın Genel Başkanımız tarafından kamuoyuna aynı basın toplantısında açıklanmıştır.

Konuşma kapsamında, görüşülen yasanın amacına uygun olarak, uzun süren yargı süreçleri ve İflas tasfiye süreçlerinin yarattığı mağduriyete vurgu yapılmış, mevzuatımız bu konuda yeterli olmakla birlikte, gecikmiş adalet konusunda etkin yaptırım ve denetim kurumlarının işler hale getirilmesi, ayrıca 'insan' odaklı çözüm arayışları ile liyakatın ülke geleceği için ehemmiyeti vurgulanmıştır.

Bu siyasi bir değerlendirme olmanın ötesinde, her vatandaşın hemfikir olacağı milli bir temmennidir.

Bu gerçeklere rağmen CUMHUR İTTİFAKINDA ÇATLAK SES arayan gafillere birkez daha hatırlatmak isteriz ki, Cumhur İttifakından 'Çatlak Ses' çıkmaz.

Çıksa çıksa İHANETİ ÜRKÜTEN,

Bölücüğü TİTRETEN,

İşbirlikçileri DEFEDEN güçlü ve GÜR BİR SES 'hep bir ağızdan' ÇIKAR.

Çatlak Ses arayanlar, 2023 yılında gerçekleşecek seçimlerde Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz etrafında kenetlenmiş Cumhur İttifakı kadrolarının zaferi karşısında, aradıkları çatlak sesi,
ZİLLET İTTİFAKI'NIN içinde en güçlü haliyle ve ebediyen duyacaklardır.

Editör: Haber Merkezi