Büyükataman, ''İklime göre hareket etmeyi ilke olarak belirlemiş olan Ali Babacan, iklimleri karıştırıp ayazda yazlık kıyafetlerle kalmış olacak ki Anayasa’nın ilk dört maddesini değiştireceğini söylediği sözleri inkâr ederken Sayın Genel Başkanımızı hadsizce hedef almaktadır.'' dedi. 

Büyükataman, ''Başına sürecek merhemi olmayan bu “kişi”, kirli odakların verdiği “ödev”leri yerine getirmek üzere canla başla çalışmaktadır.'' ifadelerini kullandı.

Büyükataman sözlerini şöyle sürdürdü;

''Hainlerin, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye rağmen oyun kuramayacağını bilen aynı korkak kişi, particiğinin ardına saklanıp çirkefleşmektedir.

Hiçbir külfete katlanmadan kendisine bahşedilen koltuklarda iktidarın nimetlerinden faydalanıp yediği kaba pisleyenlerin, Sayın Genel Başkanımıza yönelik kullandığı “kayyım” kelimesi; bugüne kadar faydalandıkları nimetler düşünüldüğünde kendileri için oldukça hafif kalacaktır.

Başkaları adına konuşan bu “kukla kişi”nin arzu ettiği bölücülük iklimi, kutsal vatan topraklarımıza hiçbir zaman gelmeyecektir.

Bu uğurda Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli liderliğinde her türlü bedeli ödemeye, ödetmeye hazır bir Milliyetçi Hareket vardır.''

Editör: Haber Merkezi