MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın açıklamaları şu şekilde;

''20 Ocak dendiğinde Türk evladının aklına Ermeni zulmüne karşı gösteri düzenleyen Azerbaycanlı kardeşlerimizin üzerinden Sovyet Rus tanklarının geçtiği gün gelir; Memduh Bayraktaroğlu gibilerin aklına ise büyük umutlar bağladıkları ABD Başkanı Biden’ın görevine başlaması.

Daha ABD Başkanı olmadan, ülkemizde edindiği “dostları” vasıtasıyla iktidarı değiştirmek için görüşmeler yapan Biden’a övgüler düzen ancak tarihî bir zafer kazanan Azerbaycan’ın Cumhurbaşkanı ile alay ettiğini zanneden bu zat, insanlıktan nasibini alamamış bir mahlûktur.

Fıkra anlatıyorum diyerek kendi bilinçaltını yansıtan, belki de çocukluğunda yaşadığı acı tecrübeleri cami ve imama uyarlayarak anlatan ahlak yoksunu, İslam düşmanı Bayraktaroğlu; şehitlerimize dil uzatacak kadar bu milletin değerlerinden ve vicdanından uzak bir mankurttur.

Büyük Türk milletine ait değerleri kendince küçük gören profesyonel bir tetikçinin; İttihat ve Terakki’yi ve elbette ki Sayın Genel Başkanımızı bu saldırılarından mahrum bırakmasını beklemezdik. Çünkü Türk milletine saldıracaksan ilk hedef MHP ve onun Sayın Genel Başkanı’dır.

Devlet Bahçeli,bayrağa içilmiş yemindir.
Devlet Bahçeli, vatan sevgisinin timsalidir.
Devlet Bahçeli, şühedaya saygıdır.
Devlet Bahçeli, millete hizmetkârdır.
Devlet Bahçeli, düşmana karşı son kaledir.
Ve illaki vatan hainlerinin bekası için en büyük tehdit DEVLET BAHÇELİ'dir.''

Editör: Haber Merkezi