Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman'ın açıklamaları şu şekilde;

Kemal Kılıçdaroğlu, Zillet masasındaki olası rakiplerini eleyip Cumhurbaşkanı adayı olabilme hırsıyla, CHP’yi özünden ve tarihinden koparmış, Cumhuriyetimizin kurucu değerlerine ve Mustafa Kemal Atatürk ilkelerine savaş açmıştır.

Her konuşması adeta bir hezeyanlar yumağı haline gelen Kılıçdaroğlu aynı şeyleri tekrarlamakta ve ipe sapa gelmez iftiralarıyla partimize ve Liderimiz Devlet Bahçeli’ye sataşmaktadır.

Daha düne kadar “geçmişimizle hesaplaşacağız” diyerek Türkiye düşmanlarının safında, yabancı büyükelçilerin kucağında yerini alan Kılıçdaroğlu, bu gün Edirne’de milliyetçilik söylemininin arkasına saklanıp CHP’nin tarihini referans göstermektedir.

Kılıçdaroğlu, her tökezlediğinde “Milliyetçilik” söylemine sarılıp Cumhuriyet düşmanları ile yaptığı ortaklığı gizlemeye çalışmaktadır. Ne kadar zorlarsa zorlasın Kemal Kılıçdaroğlu’ndan “milliyetçi” olmayacağı çok açık bir gerçektir. Büyük Türk milleti bu gerçeğin farkındadır.

Terör örgütü PKK lehine kamuoyu oluşturma amacıyla bildiri yayınlayan sözde “Barış Akademisyenleri”ni dilinden düşürmeyen, kendini yargının yerine koyup Terörist Demirtaş’ı serbest bırakacağını söyleyen Kılıçdaroğlu’nun “milliyetçilik” iddiası trajikomiktir.

Ne hazindir ki; CHP artık eski CHP değildir. CHP’nin 6 oku emperyalizmin eli kanlı maşası olan terör çetelerinin elinde oyuncak, CHP kadrolarını Atatürk düşmanları ile dolduran Kılıçdaroğlu’nun dilinde ise istismar malzemesi olmuştur.

Kılıçdaroğlu CHP’si “Biz doğrudan doğruya milliyetperveriz ve Türk milliyetçisiyiz.” diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden ayrılmış, yolunu kaybetmiştir.

Millet düşmanları ile kol kola giren Kılıçdaroğlu’nun milliyetçilik vasıflarını taşıması, Türk milliyetçilerinin millet sevgisi ve inanmışlık şuuruna ulaşması bir hayal bile olamayacak kadar imkânsızdır.

“Helalleşme” adı altında bölücü teröristlere şirin görünme turlarına çıkan, Siyaset yolculuğunu FETÖ’nün kucağında, Kandil mağaralarındaki teröristlerin eteğinde sürdüren Kılıçdaroğlu’nun milliyetçiliği istismar çabasına cevabı 2023 seçimlerinde Büyük Türk milleti verecektir.

 

Editör: Haber Merkezi