Dün Çiller’in yalakası olmakla övünen, bugün ise Cumhur İttifakı’nın karşısında kim varsa ona aynı sadakatle bağlı olan Memduh Bayraktaroğlu’nun, bebek katilinin serbest bırakılıp Cumhur İttifakı adına seçimlerde meydan meydan gezdirileceği iftirasına cevap veren Büyükataman, “Devlet Bahçeli neleri kabul etmedi ki!” başlığı atan yalaka Memduh da dahil olmak üzere zilletin tüm temsilcileri gayet iyi bilmektedir ki Devlet Bahçeli; vatanın ve milletin selametine olmayan hiçbir şeyi kabul etmemiştir, etmeyecektir de.’’ dedi.

Büyükataman, Twitter hesabı üzerinden şunları söyledi;

‘'Dün Çiller’in yalakası olmakla övünen, bugün ise Cumhur İttifakı’nın karşısında kim varsa ona aynı sadakatle (!) bağlı olan Memduh Bayraktaroğlu isimli yalaka, bebek katilinin serbest bırakılıp Cumhur İttifakı adına seçimlerde meydan meydan gezdirileceğini iftira etmiş.

Bu ucubeliğin telif haklarının sahibi; malum olduğu üzere masa altlarından PKK uzantısı HDP ile pazarlık yapan ve PKK’lıları, DHKP-C’lileri ziyarete gitmekle övünen Kılıçdaroğlu’nun esareti altında bulunan İP Başkanı’dır.

Hiçbir millî konuda büyük Türk milletinden ve Türkiye Cumhuriyeti’nden yana tavır sergileyemeyen CHP Sözcüsü Akşener, partisini içine sürüklediği bölücülük girdabından bu şekilde hedef saptırarak kurtaracağını sanıyorsa yanılmaktadır.

Milletimiz her şeyi görmektedir.

Cumhur İttifakı’nın ortaya koyduğu millî duruş ve attığı kararlı adımlarla PKK’nın yurt içinde ve dışında beli kırılırken, PKK kayyımları alaşağı edilirken PKK’dan yana saf tutan zillet ve yalaka sözde yazarları bugün Cumhur İttifakı için bu rezil iftirayı dillendirmektedir.

“Devlet Bahçeli neleri kabul etmedi ki!” başlığı atan yalaka Memduh da dahil olmak üzere zilletin tüm temsilcileri gayet iyi bilmektedir ki Devlet Bahçeli; vatanın ve milletin selametine olmayan hiçbir şeyi kabul etmemiştir, etmeyecektir de.

Kaldı ki bebek katiline özgürlük, zilletin gündemidir. PKK uzantısı HDP’nin sözde tecrit açıklamalarına bu cepheden itiraz geldiği görülmemiştir.

Önceki seçimlerde olduğu gibi, Akşener’den “Kürt siyasi hareketinin lideri…” ifadesini duymak kimseyi şaşırtmayacaktır.’’

Editör: Haber Merkezi