Kılıçdaroğlu ile 6'lı masanın suç konusu hakkında 'tek söz' edemediğini aktaran MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, yine aynı 6'lı masanın bazı hükümlüleri aklamaya çalıştığını söyledi. 

Ayrıca Yıldız, Kılıçdaroğlu'nun tutumunu 'Kantinlerde anarşizme övgüler dizen ergen solcu, komik ve itici tutum' olarak değerlendirdi.

CHP'li Kılıçdaroğlu ile '6'lı masa'nın bu kararlar karşısındaki tutumlarını; "Kandil ışığında, iyice havaya girmiş olmalı..! Hadi bakalım... 6’lı davaların dava zamanaşımı süresince devam ettiğini unutmuş olmalı." şeklinde eleştiren MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız'ın açıklaması şöyle;

KANDİL IŞIĞINDA, İYİCE HAVAYA GİRMİŞ OLMALI...

Kılıçdaroğlu, kantinlerde anarşizme övgüler dizen ergen solcu modunda komik, itici tutum ve tavır sergileme seanslarına hız vermesine bakılırsa, Kandil ışığında bir hafta Mihail Aleksandroviç Bakunin okuyup iyice havaya girmiş olmalı. Hadi bakalım.....

Suçun işlenip, işlenmediği ve içeriği konusunda tek söz edemeyen 6’lı , davalarının geç açılması üzerinden bazı hükümlüleri aklamaya çalışırken, devletin, ceza verme hak ve yetkisinin bir maddi ceza kurumu olan dava zamanaşımı süresince devam ettiğini unutmuş olmalı.

Editör: Haber Merkezi