Koronavirüs  salgını nedeniyle ekonomik anlamda zor bir dönem geçiren otobüsçü esnafını ziyaret edip sorunlarını dinleyen Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, zor bir süreç yaşandığını bu sürecin dayanışma içerisinde atlatılacağına dikkat çekti.

MHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Üçöz ve Mevlüt Şahin ile birlikte, Ankara Özel Halk Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Ercan Soydaş ve  Ankara Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Başkanı Kurtuluş Kara'yı ziyaret eden  ABB Meclisi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, şu ifadeleri kullandı

DAYANIŞMA İÇİNDE BU ZOR GÜNLERİ ATLATACAĞIZ

"Covid-19 sürecinden en çok etkilenen sektörlerden birisi de ulaşım sektörü oldu. Şehir içi ulaşımda büyük öneme sahip olan Ankara ÖHO esnafımız ve  AHOK esnafımız, bu dönemde kurallara uyarak yasaların öngördüğü şekilde faaliyetlerini sürdürüyor. Başkentimizin ulaşımı ve ekonomisi için kritik önem taşıyan ulaşım sektörü esnafımızın ayakta kalmasını sağlayacak düzenlemelere ABB MHP Grubu olarak her zaman destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Salgınla mücadelede mutlak başarının dayanışma ve işbirliğinden geçtiğine inanmaktayız. Bu zor salgın günlerini de dayanışma içinde atlatacağız."

Ankara Özel Halk Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Ercan Soydaş ve  Ankara Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Başkanı Kurtuluş Kara da, ziyaret ve destekleri nedeniyle Ilıkan'a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi