Kılıçdaroğlu'nun toplantılar yaparak bu vatandaşlarımızın samimi duygularını istismar ettiğini söyleyen Kaşlı, "Siyaset; samimi insanların duygularını oy alabilmek adına istismar etmek değil, gereğini yapmaktır." ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, açıklamasında şunları kaydetti:

KILIÇDAROĞLU, VATANDAŞLARIMIZIN SAMİMİ DUYGULARINI İSTİSMAR EDİYOR

"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Büyükşehirlerde toplantılar yaparak samimi duygularını istismar ettiği kapıcı, kağıt toplayıcı ve temizlik görevlisi olan vatandaşlarımız, Orta Anadolu’muzun ücra köylerinden geçimini sağlamak için büyükşehirlere göç etmiş hemşehrilerimizdir.

Kağıt toplayıcıları ve temizlik görevlileri ile bir araya gelip kamu düzenine ve düzenlemelere rağmen onlara "yanındayız" diyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bu insanları kuralları çiğnemeye, sağlıksız çalışma şartlarını sürdürmeye ve siyaseten istismara yönelmiştir. Gayrisıhhi şartlarda evine ekmek götürmeye çalışan insanları sırf muhalefet olsun diye istismar etmek yerine onların bugünleri ve gelecekleri için çalışılmak asli amacımız olmalıdır.

Özellikle Aksaray’ımızın Hasandağı yöresinde bulunan: Dikmen, Karacaören, Akçakent, Gözlükuyu, Taşpınar gibi köylerimizden çeşitli iş olanaklarını değerlendirmek ve geçimini sağlayabilmek için İstanbul, İzmir, Ankara başta olmak üzere Büyükşehirlere göç eden vatandaşlarımızın bu göçünü önlemek adına Türk milliyetçilerinin yaptığı ise bu insanlarımıza eğitim olanağı sağlamak ve onları nitelikli eğitime kavuşturmak olmuştur. Öncelikli ve nihai hedefimiz gençlerimizi iş ve aş sahibi yapmak, Türk gençliğinin kalifiye meslekler edinmesini sağlamaktır.

CHP, GÜNÜ KURTARMA UĞRAŞINDAN BAŞKA BİR ŞEY YAPMAMAKTADIR

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin 11 yıl önce gördüğü ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizlerin eğitime verdiğimiz öneme binaen 2011 seçim beyannamemizde de  yer alan  “Türk milletine mensubiyetin gurur ve şuuruna sahip, manevî ve kültürel değerleri özümsemiş, düşünme, algılama ve problem çözme yeteneği gelişmiş, yeni gelişmelere açık, sorumluluk duygusu ve toplumsal duyarlılığı yüksek, bilim ve teknoloji üretimine yatkın, girişimci, demokrat, kültürlü ve inançlı nesiller yetiştirmektir.” temel eğitim anlayışıyla ve  “Okulsuz Her Köye Bir Eğitim Konağı” projesiyle Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin işareti doğrultusunda Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfımızın, Milli Eğitim Bakanlığımıza devrettiği Oğuz Ata Eğitim Konağı Aksaray Dikmen köyünde 2011 yılında hayata geçirilmiştir. Dikmen Oğuz Ata İlköğretim okulunda şu an 160 öğrencimiz eğitim ve öğretimine devam etmektedir.

Ülkücü Hareket toplumun kanayan yaralarına daima parmak basacak, sorunu ortadan kaldıracak projeleri hayata geçirecektir. CHP ise istismar siyaseti ile günü kurtarma uğraşından başka bir şey yapmamaktadır.

Siyaset; samimi insanların duygularını oy alabilmek adına istismar etmek değil, gereğini yapmaktır."

Editör: Haber Merkezi