Cumhur İttifakının vatanım, bayrağım, milletim diyen tertemiz Anadolu insanının yüreklerinde buluştuğunu belirten Kılavuz “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Cumhur İttifakı yeni bir zaferin meşalesini yakacaktır. Zilletin çarkı kırılacak, karanlık senaryolar yırtılıp atılacak, Türk Milleti zilletin ihanetlerine dur diyecek, 2023 yılının Haziran ayında sandığa gömecektir.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un açıklamaları şu şekilde:

ZİLLET İTTİFAKI TÜRKİYE’Yİ BİR ÇIKMAZ SOKAĞA SÜRÜKLEMENİN PEŞİNDEDİR

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları vesilesiyle, ülkemizin dört bir yanını dolaşıyor, siz kıymetli vatandaşlarımızla bir araya geliyor, ülkemizin ve devletimizin nasıl içeride ihanet, dışarıda husumet sarmalı içerisinde olduğunu sizlerle paylaşmaya çalışıyoruz. Bin yıllık vatan toprağımız üzerinde oynanan kirli senaryoları ortaya dökmeye çalışıyoruz.

Zillet ittifakı Türkiye’yi bir çıkmaz sokağa sürüklemenin, bu mukaddes vatan topraklarına gizli ortaklarıyla dinamit döşemenin peşindedir. Nitekim atılan adımlar, yapılan toplantılar, melanet dolu sözler, bu ihaneti bu alçaklığı bu garabeti net bir şekilde ortaya koymaktır.

CHP, İP VE ZİLLETİN DİĞER ORTAKLARI TERÖRİST DEMİRTAŞLA KOL KOLADIR.

HDP desteğiyle Büyükşehir Belediyesini kazanan partiler, yine HDP’ye seçim sonrası bakanlık verme düşü kurmaktadır. Belediyelere teröristleri yerleştirenler devletimizin yönetim mekanizmalarını da, teröristleri getirme planları yapmaktadır. CHP ve İP başta olmak üzere zilletin diğer ortakları, Selahattin Demirtaşla kol koladır. Osman Kavalayla omuz omuzadır. Bebek katilleriyle yoldaş, emperyalistlerle iş birliği içerisinde ihanetin tam ortasındadır.

ZİLLET İTTİFAKI YÖNETİMİ ALTINDAKİ BELEDİYELER PKK KARARGÂHINA DÖNÜŞMÜŞTÜR

Yüce Türk yargısı tarafından teröristliği tescillenmiş olan Selahattin Demirtaş’a, bakıyorsunuz Kemal Kılıçdaroğlu Şeref Madalyası takacağım demektedir. Diğer taraftan İP’in Genel Müdürü terörist Selahattin Demirtaş’la kahvaltı düşü kurmaktadır. CHP’nin Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu HDP’ye bakanlık sözü vermektedir. Bebek katili Öcalan posterleri önünde konser veren Aynur Doğan adlı bir terörist, CHP’li belediyelerin etkinliklerinde boy göstermektedir. Terörist Demirtaş’ın oyunu CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesinin salonlarında, CHP VE HDP’lilerden oluşan protokol önünde hayasızca sergilenmektir. Sözde değer aileleri safsatalarıyla binlerce terörist Mersin Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, zillet ittifakının belediyelerinde çalıştırılmakta, belediyeler adeta pkk’nın karargahına dönüşütürülmektedir.

BU BENZEMELER TOPLULUĞU İNSANLARIMIZA GÜVEN VERMEKTEN UZAKTIR

HDP/PKK ile kol kola yürüyen zillet ittifakının Türkiye hayrına yapabileceği hiçbir icraat yoktur. Zillet ittifakı insanlarımıza güven vermekten uzaktır. Somut ve ikna edici hiçbir projeleri ve adımları bulunmamaktadır. Her fırsatta HDP/PKK’ya selam çakan Zillet ittifakının pusulası şaşmış, aklı dengeleri yerinden oynamıştır. Zillet ittifakı bölücülüğün, hazımsızlığın, ayrımcılığın ittifakıdır. Toplanıp toplanıp dağılan, ortak bir karar verme iradesini ortaya koyamayan, her biri ayrı bir telden çalan, bu benzemezler topluluğu, en yakın zamanda dağılacak, yine hüsrana uğrayacaklardır.

ADAYIMIZ BELLİ DURUMUŞUMUZ BELLİ KARARIMIZ NETTİR

Zillet İttifakı 6 kez toplanmasına rağmen henüz bir aday ortaya koyamamıştır. Bir projeleri, bir hedefleri, Türkiye yararına tek kelime sözleri bulunmamaktadır. Cumhur İttifakının adayı belli, duruşu belli, kararı nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’dır. Cumhur İttifakıyla Türkiye’nin yükselişi devam edecek, Lider Ülke Türkiye hedefine 2023 yılında Cumhur İttifakına gönül vermiş siz değerli vatandaşlarımızla birlikte emin adımlarla yürünecektir. Cumhur İttifakının paylaşılacak vatanım, vazgeçilecek insanım yok diyen her vatan evladıyla yolu birdir, beraberdir.

TÜRK MİLLETİ ZİLLETİN İHANETLERİNE DUR DİYECEK, 2023 YILININ HAZİRAN AYINDA SANDIĞA GÖMECEKTİR.

Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Bey’in de söylediği gibi, “Cumhur İttifakı bir Vatan İttifakıdır, İstiklal İradesidir” Cumhur İttifakının ruhu Türk Milletinin Milli hisleriyle oluşmuş; vatanım, bayrağım, milletim diyen tertemiz Anadolu insanının yüreklerinde buluşmuştur. Zillet ittifakının Türkiye’yi sürüklemek istediği karanlık senaryoları yırtıp atacak, hüsrana uğratacak irade Cumhur İttifakıdır. Cumhur İttifakının aklı, kalbi, yüreği Türkiye’dir, Türk Milletidir, Milli Bekadır.

Cumhur İttifakına hayâsızca ve mesnetsizce saldıranlar, Ata yadigârı Türk yurdu Karabağ’da dalgalanan şanlı Türk Bayrağına baksınlar, ezan sesinin dalga dalga yayıldığı, tertemiz alınların yeniden secdeyle bulunduğu Ayasofya’ya baksınlar, Türkiye’nin sarsılmaz kararlılığı ve duruşuyla Mavi Vatan’daki varlığına baksınlar, Türk Devletler Teşkilatı ile özlemini ve hayalini kurduğumu Türk Birliğinin sağlanması yönündeki adımlara baksınlar, 46 yıldır kapalı kalan Maraş’a baksınlar, Türkiye’nin uluslararası krizlerde oynadığı önemli rollere baksınlar, göğsümüzü kabartan, milli duygularımız harlayan bu başarılara bakanlar göreceklerdir ki, Cumhur İttifakı, istikbalin gücü, istiklalin güvencesi olan bir ittifaktır. Cumhuriyetimizin 100. Yılında Cumhur İttifakı yeni bir zaferin meşalesini yakacaktır. Zilletin çarkı kırılacak, karanlık senaryolar yırtılıp atılacak, Türk Milleti zilletin ihanetlerine dur diyecek, 2023 yılının Haziran ayında sandığa gömecektir.

ÇAY ÜRETİCİLERİMİZİN HAK VE MENFAATLERİNİ SAVUNMAK BİZİM BOYNUMUZUN BORCUDUR

Milliyetçi Hareket Partisi olarak çay üreticilerimizin hak ve menfaatlerini savunmak bizim boynumuzun borcudur.  Rizeli hemşerilerimizin geçim kaynağı çay alımı için biz üzerimize düşeni yapacağız. Türkiye’nin meselelerini zillet ittifakı çözemez. İşçimizin, esnafımızın, çiftçimizin, emeklilerimizin dertlerini çözecek Cumhur ittifakıdır. Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli’dir. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’dır. Çalışma Bakanımız da bir takım açıklamalarda bulundu. İnşallah emeklilerimizin, işçilerimizin yüzlerinin güldürülmesi için tatmin edici ücretler uygulanacak.

GÖNÜL BİRLİKTELİĞİ YAPTIĞIMIZ RİZELİ HEMŞEHRİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Sözlerime son verirken bugün burada salonu dolduran, gönül birlikteliğimize ortaklık eden, bizleri bağrına basan, müstesna inanmışlıkla bizleri kucaklayan siz kıymetli hemşerilerimize saygılarımı ve sevgilerimi sunuyor, teşekkür ediyorum. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda ayrılmadan, ayrışmadan, safları sıkı tutarak yeni bir zafere hep birlikte ulaşacağız. Rize’de bulunduğumuz sürece içtenlikleriyle samimiyetleriyle, nezaketleriyle bizleri ağırlayan MHP Rize İl Başkanımız İhsan Alkan’a, çok kıymetli ilçe başkanlarımıza, değerli il ve ilçe yöneticilerimize, belediye başkanlarımıza, STK temsilcilerimize, oda başkanlarımıza, sendika, vakıf ve dernek başkanlarımıza, muhtarlarımıza, güvenlik korucularımıza her biri birbirinden kıymetli gönüldaşlarımıza; Rize programlarında beraber olduğumuz MYK Üyelerimiz Sn. Yüksel Kaleci, Sn. İdris Aydın ve Sn. Akif Çapraz’a teşekkürlerimi sunuyorum.

Cenab’ı Allah’a emanet olun. Ne Mutlu Türküm Diyene !

Editör: Haber Merkezi