''Dün akşam sizlerin oyu ile seçilmiş CHP milletvekilinin bir TV tartışma programında “Türk Ordusu satıldı” gibi ifadeleri kullanma gafletini ve rezaletini gösteren şahsı sizlerin vicdanına havale ederek değerli Mersinlilere şikayet ediyorum. Çünkü Mersin; partisi her ne olursa olsun vatan, millet, bayrak saygısı olanların diyarıdır. Devletine gönülden bağlı yiğitlerinin memleketi Mersin Soros’un değil Toros’un evlatları diktiğiniz her fidan, attığınız her tohum büyümüyor maalesef. Bazen yaban “Mersin” olarak karşınıza çıkıyor. Güzel Mersinimiz bereketli topraklarıyla aslanlar yatağı ve şehitler otağıdır. Chp Mersin Milletvekilinin Türk ordusuna yönelik provokatif sözleri maalesef hepimizi derinden yaralamış ve üzmüştür.

Türk Ordusu binlerce yıllık şanlı mazisi ile bayrağı lekelememiş sancağı yere düşürmemiş kahramanlar ocağıdır.
Alınamaz ve Satılamaz!

Türk Ordusu; vatanın, milletin, bayrağın ve namusun bekçisidir. Havada, denizde ve karada; Türk’ün destanını yazan kahramanlık abidesidir. Mete Han’dan bugüne her çağa Türk’ün mührünü vuran Kızılelma neferleridir. Gazi olup devleşen, şehit olup ölmeyen Türk’ün ta kendisidir.

Kızılelma yolunda, Turan idealinde âleme nizamı getirmeye ahdeden, vefalı Türk geldi yine sözüne mazhar olup Necip Türk milletinin masum ve mazlumların hak ve menfaatlerini savunmaya devam eden, içte ve dışta, Libya’dan Karabağ’a hainleri yok eden, Türk’ün ruh kökünden doğan kahramanlar otağıdır.

Türk Ordusu; korkusuzluğuyla dünyada eşi benzeri olmayan, gücü, saygınlığı, caydırıcılığı ve merhametiyle dosta güven düşmana korku salan, her zaman ve her yerde yüce Türk milletini en iyi şekilde temsil ederek göğsümüzü kabartmış onur ve gurur kaynağımızdır.

“Türk Ordusu Satılmış” ifadesini şiddetle ve nefretle kınıyorum. Gazi Atatürk’ün “Ordu, Türk ordusu!.. İşte bütün milletin göğsünü güven, gurur duygularıyla kabartan şanlı ad!” sözünü, Atatürk’ün partisini ve kurduğu cumhuriyeti idrak edememişler Atatürk’ün kemiklerini sızlatmakta olanlar bizim için yok hükmündedir. Yüce Türk milletinin gözbebeği olan Türk ordusuna yönelik bu hadsiz ve hudutsuz açıklama ayaklarımızın altındadır. Chp Mersin Milletvekili bu seviyesiz ve utanç verici açıklama sebebiyle aziz milletimizden ve peygamber ocağı şanlı ve şerefli Türk ordusundan derhal özür dilemelidir.

Bu vesileyle; şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anarak manevi huzurlarında saygıyla eğiliyor; gazilerimize Cenab-ı Allah’tan sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Asil Türk ordusunun her bir ferdini hürmetle ve muhabbetle selamlıyorum.

Büyük Türk milletinin duası ve desteği şanlı ordumuz ve kahraman askerlerimizledir.''

Editör: Haber Merkezi