MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz şu açıklamalarda bulundu;

''Varlığını Türk düşmanlığına adayan, siyasi geçmişi hezeyanlarla dolu olan, gelecek adı altında bölücülüğe ve karanlığa göz kırpan Ahmet Davutoğlu ve partisinin her fırsatta MHP ve Ülkü Ocakları’na olan kinini kusup siyasi etikten bahsetmesi yüzsüzlük örneğidir.

Türk vatanının istiklali, Türk milletinin istikbali için siyasi çizgisini belirleyen MHP’yi; Türk gençliğini mukaddes değerlerimiz uğruna yetiştiren, eğitim ve kültürle buluşturan Ülkü Ocaklarımızı ve mensuplarını haydutlukla suçlamak şerefsizliktir, haysiyetsizliktir.

Siyasi ikbal ve istikbal uğruna daldan dala konan, her tarafından kin ve pislik akan, bölücülük dendi mi hevesle koşan, adamlık denince kaçacak delik arayan Selçuk Özdağ mı siyasi etik örneğidir?

Elinden gelse hainbaşı bebek katili haini içerden çıkaracak olan, imkanı olsa Suriye’nin kuzeyinde Pkk devleti kurdurmak için çabalayan, fırsat eline geçse vatanımızı bin parçaya bölmeyi tasarlayan Serok Ahmet ise siyasi etikten bahsedecek son kişi bile değildir.

Ülkü Ocakları; Türklük gurur ve şuuru, İslam ahlak ve fazileti ile nice nesillerin yetiştiği kutsalımızdır. Her bir ülküdaşımız da dünya ahiret gardaşımızdır. Bölücülüğe tevessül edenlerin ülküdaşlarımızı ihanet kokan kirli ağızlarına almasına da asla müsaade edilmeyecektir.

Ülkü Ocakları’ndan haydut çıkmaz. Pırıl pırıl tertemiz imanlı ahlaklı samimi dürüst ve ilhamını tarihimizden, kültürümüzden alan nice kahramanlar çıkar. Vatana ve millete adanan, ezana ve bayrağa ram olan yiğitler çıkar. Kısacası adam gibi adamlar çıkar.''

Editör: Haber Merkezi