Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, “X, Y, Z diyerek Türk gençliğini ayrıştıran anlayışlara, Türkiye’nin ikbal ve istikbalinden umudunu kesen bakışlara karşı Ülkücü Türk Gençliğinin tarihi mesajı; dosta güven vermiş; Türk ve Türkiye düşmanlarını zangır zangır titretmiştir.” dedi.

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, şunları söyledi;

''Ankara; hafta sonu, Türk vatanını ve Türk milletini hedeflerine ulaştıracak milli kuvvetin ve milli kudretin yegâne teminatı, Ülkü Ocakları Türk Gençliği Büyük Kurultayı ve Türkiye’nin aslî gücü, Analar ve Bacılar Kurultayına şahitlik etti.

X, Y, Z diyerek Türk gençliğini ayrıştıran anlayışlara, Türkiye’nin ikbal ve istikbalinden umudunu kesen bakışlara karşı Ülkücü Türk Gençliğinin tarihi mesajı; dosta güven vermiş; Türk ve Türkiye düşmanlarını zangır zangır titretmiştir.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in ifadesiyle milli şerefimizin abidesi olan analarımızın ve bacılarımızın büyük coşkusu umudumuzu perçinlemiştir. Kurultaylarımızda emeği olan yiğitler yiğidi Ülküdaşlarımıza, analarımıza ve bacılarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.''

Editör: Haber Merkezi