MHP’li Olcay Kılavuz’un açıklamaları şu şekilde:

Belediye kadrolarını Pkklılara peşkeş çekenlerin Ülkü Ocaklarımızı ağızlarına alması ahlaksızlıktır

MHP’li Kılavuz, Vahap Seçer’e Sosyal Medya üzerinden seslendi. “Emek ve emekçi düşmanlıklarını her fırsatta gözler önüne seren, belediye kadrolarını Pkklılara peşkeş çekenlerin Ülkü Ocaklarımızı ağızlarına alması ahlaksızlıktır, terbiyesizliğin daniskasıdır”,dedi.

İşbaşına geldikleri günden itibaren bölücü dilleri ve tutumlarıyla Mersin’deki birlik ve kardeşlik ortamını baltalayan, partizanlıklarıyla Mersinlilerin değil yandaşlarının belediye başkanlığını yapan malum zihniyet hadsizce ve hayasızca kutsallarımızı hedef almaktadır. Mersin’e hizmetleriyle değil, işten çıkarmalarıyla gündeme gelen, emek ve emekçi düşmanlıklarını her fırsatta gözler önüne seren, belediye kadrolarını Pkklılara peşkeş çekenlerin Ülkü Ocaklarımızı ağızlarına alması ahlaksızlıktır, terbiyesizliğin daniskasıdır.
Senin halka hizmetten anladığın şehit yakınlarına zulüm yapmak mıdır?

MHP’li Kılavuz, ? Senin halka hizmetten anladığın şehit yakınlarına zulüm yapmak mıdır? Önce emekçi kadınlardan dem vurup sonra da bir kadının eline süpürge verip şehri temizletmek kadına şiddet değil midir? Diye sordu.

Seçimlerden önce Sn Kemal Kılıçdaroğlu’nun hiçbir belediye çalışanını işten çıkarmayacaklarına dair verdiği namus şeref sözü neden unutulmuştur? İdeolojik düşmanlıklarla ve basit gerekçelerle binlerce insanı işinden ekmeğinden etmek hangi belediyecilik anlayışına sığmaktadır?

Senin belediyecilik anlayışın engelli bireyleri işten çıkarmak mıdır? Senin halka hizmetten anladığın şehit yakınlarına zulüm yapmak mıdır? Önce emekçi kadınlardan dem vurup sonra da bir kadının eline süpürge verip şehri temizletmek kadına şiddet değil midir? Pkklılarla iş tutup vatan, millet sevdalılarının yuvası olan, nice şehitleri bağrından çıkaran Ülkü Ocaklarımızı diline dolayabilecek, hedef alabilecek biri de anasının karnından doğmamıştır. Herkes haddini ve hududunu bilmeli, önce kendi düştüğü rezilliği idrak etmelidir.

Ülkü Ocakları kirli ağızlarda olmayacak kadar kutsaldır.

MHP’li Kılavuz, Vahap Seçer’e sert cevap verdi. “ Ülkü Ocakları kirli ağızlarda olmayacak kadar kutsaldır. Senin ihanetle özdeşleşen dilin Ülkü Ocaklarını ağzına almaya asla yeltenmemelidir. “, dedi.

Vahap Seçer aklını başına al! Ülkü Ocakları kirli ağızlarda olmayacak kadar kutsaldır. Senin ihanetle özdeşleşen dilin Ülkü Ocaklarını ağzına almaya asla yeltenmemelidir. Ülkü Ocakları’na dil uzatmanın bedeli ağırdır. Bu millet de bunun cevabını er ya da geç verecektir. Vahap Seçer!!! Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in, şehitlerimizin, gazilerimizin ve dava büyüklerimizin emaneti olan; milli manevi değerlerimizle yetiştiğimiz yuvamıza, yüzsüzce ve küstahça yaptığın açıklamalarını Mersinli hemşerilerimiz ve ülkücüler asla unutmayacaktır!

Ülkü Ocaklarımızdan, Türklük gurur ve şuuru o İslam ahlak ve fazileti ile sayısızca vatan evladı yetişmiştir.

MHP’li Kılavuz son sözlerini “ Derhal, Ülkü Ocakları'ndan özür dilemeni bekliyoruz.”, diye noktaladı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olacak şahıs! Ülkü Ocakları, türkü ocakları, şu ocakları diye andığın yer şehitler otağıdır ve gerektiğinde yine vatan, millet, bayrak uğruna canlarını verecek olan kahramanların yuvasıdır. Bu saygısızlığını unutmayız adam ol, ahlaklı ol! Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in de ifade ettiği gibi “ Ülkü Ocakları yaşatılmalı çünkü Ülkü Ocakları hepimizin yetiştiği kutsal bir Ocak’tır.” Ülkü Ocaklarımızdan, Türklük gurur ve şuuru o İslam ahlak ve fazileti ile sayısızca vatan evladı yetişmiştir.
Vahap Seçer, Ülkü Ocakları Türk Vatanı’nın, güvencesidir. Onur ve gurur kaynağı, yüz akı, şeref nişanesidir. Bu ithamları ve iftiraları dile getirirken aklın başında mıydı, yoksa bir anlık gafletle mi konuştun ? Derhal, Ülkü Ocakları'ndan özür dilemeni bekliyoruz.

 

Editör: Haber Merkezi