Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, TBMM Genel Kurulu’nda Mersin turizmine dair konuşma gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi:

Siirt Pervari'de hain saldırı sonucu şehit olan güvenlik korucumuz Mehmet Babat'a Allah'tan rahmet, yaralı güvenlik korucularımıza acil şifalar diliyorum, ailelerinin acılarını yürekten paylaşıyorum. Terörle mücadelede güvenlik korucularımızın hakkı ödenmez, kahramanlıkları anlatmakla bitmez. Bütün güvenlik korucularımızı saygıyla, muhabbetle selamlıyorum.

Mersin, ülkemizin önde gelen turizm şehirlerindendir. Turizm sezonunun açılması sebebiyle Mersin'imize yatırımların yapılıp Mersin'imizin turizm değerlerinin yükseltilmesi hem bölge hem de ülke ekonomisine olumlu katkılar sunacaktır.

Mersin'imiz oldukça yüksek bir turizm potansiyeline sahiptir. Antik kentleri, tarihî kaleleri, kalıntıları, doğal güzellikleri, inanç merkezleri, sahilleri ve eşsiz koylarıyla cenneti andırmakta, deniz, kültür, doğa ve yayla gibi birçok turizm türü şehrimizde yapılmaktadır. Turizmle alakalı bir eylem planı hazırlanarak şehrimizin cazibe merkezi hâline getirilmesine yönelik tanıtımlarının yapılması acil bir ihtiyaçtır.

Turizm denince akla Mersin gelmelidir."

Editör: Haber Merkezi