MHP’li Kılavuz yapmış olduğu konuşmada Türkmen şehitlerini anarken şarkısında Hz. Adem ile Hz. Havva’ya cahil diyen Sezen Aksu’ya sert çıkarak; “Bu sanatçı müsveddesi derhâl özür dilemeli ve bir daha ekranları kirletmemelidir” dedi.

MHP’li Olcay Kılavuz, şunları söyledi;

“"Arkadaşlar, ağaç budandıkça yeşerir. Sizden ricam, davayı bırakmayın ve sürdürmeye devam edin. Ben şu anda her zamankinden daha huzurluyum. Allah'ın huzuruna gönül rahatlığıyla çıkıyorum. Bayrağı size teslim ediyorum, bu bayrağı şerefle taşıyacağınızdan eminim. Doğruluktan ve Allah'ın yolundan asla şaşmayın. Allah'a emanet olunuz." diyerek şehit edilen Türkmeneli davamızın öncülerinden Necdet Koçak ağabeyimiz ile tüm şehitlerimizi Türkmen Şehitleri Anma Günü'nde rahmetle ve minnetle anıyorum. Türkmeneli Türk'tür, Türk kalacaktır.

"Minik serçe" lakaplı, değerlerimizi hedef alan şarkıcı bozuntusu Hazreti Adem babamız ile Hazreti Havva annemize "cahil" deme gafletinde bulunmuştur. Türkiye, Müslüman Türklerin ülkesidir; bu sanatçı müsveddesi derhâl özür dilemeli ve bir daha ekranları kirletmemelidir.”

Editör: Haber Merkezi