MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu Milli Savunma Bakanlığı’nın bütçesinin görüşüldüğü TBMM Plan Bütçe Komisyonunda Türkiye Cumhuriyeti Devleti Türk milletinin şanla şerefle elde ettiği mukaddes bir mükâfattır. Aklımız, fikrimiz, gönlümüz ve dualarımız kahraman Mehmetçiğimizle birliktedir.” İfadelerini kullandı.

TBMM Plan Bütçe Komisyonunda Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar’ın da katıldığı ve Milli Savunma Bakanlığının bütçesinin görüşüldüğü toplantı dün gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan MHP İzmir Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Tamer Osmanağaoğlu PKK’nın Taksim’deki terör saldırısının ardından Türk Silahlı Kuvvetlerinin Irak ve Suriye’nin Kuzeyinde başlattığı askeri harekâtı eleştirenlere sert eleştirilerde bulundu.

Konuşmasında “karada, havada ve denizde, sınırlarımızın içinde ve sınırlılarımızın ötesinde çağları aşan bir destanın kahramanı olan Mehmetçiklerimize, Milli Savunma Bakanlığımızın her bir kademesine şükranlarımı sunuyorum.İnsan taciri, uyuşturucu kaçakçısı, behimi hislerin kölesi, şeytanın işbirlikçileri, kadın düşmanı, çocuk tecavüzcüsü, kadın istismarcısı PKK’lı sapıklara toprağın üstünü haram eden kahraman güvenlik güçlerimizin her bir mensubunu ayrı ayrı alınlarından öpüyorum.”

HAK ETTİKLERİ ALÇALTICI AZABI YAŞAYACAKLAR

“Hiç şüphe yok ki; Beşikteki bebeğin kanından medet uman aşağılıklar, anasının karnındaki bebeği katledecek kadar gözü dönmüş esfel-i safilinler, pis siluetleriyle göz zevkimizi dahi bozan husumetin taşeronları bugün olmazsa yarın, yarın olmazsa da elbet bir gün hak ettikleri alçaltıcı azabı yaşayacaktır.” İfadelerini kullanan Osmanağaoğlu şunları söyledi:

Eli kanlı bebek katillerini muhafaza eden, besleyen, onların siyasi temsilciliklerine soyunan, terör örgütü PKK’yı aklamaya çalışan, Kandil’deki yılan dillinin sözcülüğüne soyunan rezil kişilikler de Türk milletine er ya da geç hesap verecektir. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin daha bugün haykırdığı şu sözler duruşumuzu en net şekilde ifade eden sözlerin ta kendisidir: “Ölünüzü, dirinizi, her gün birinizi, bir gün hepinizi müstahak olduğunuz sonuçlarla billahi yüzleştireceğiz.”

CİĞERLERİNE ÇEKTİKLERİ HAVAYI KIRK KERE DÜŞÜNMELİLER

“Dost bildiklerimiz, Türk milletinin kıymetlisi Türk ordusuna saygıda kusur etmez. Düşman bellediklerimize önerimiz ise; gırtlağın dokuz boğumunu da, midelerinde hazmetmeye çalıştıklarını da, söz etmek için ciğerlerine çektikleri havayı da 40 kere düşünmeli, ölçmeli, tartmalı ve öyle söze başlamalıdır. Türk ordusunun orada ne yaptığını sorgulayanlar bilmelidir ki; Bundan tam 5 asır önce, 5 bin yıllık Türk Ordusu, Mercidabık’ta hangi düzen ve amaç için savaş verdiyse o ecdadın kahraman torunları da aynısını tekrarlamaktadır. Dolayısıyla Türk ordusunun kazanacağı her zafer sadece Türkiye’ye değil bölgenin tamamına barış ve huzur getirecektir.”

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda bugün Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın bütçe görüşmeleri gerçekleştiriliyor. Milli Savunma Bakanlığı Bütçesi görüşmelerinde Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye ve Irak’ın Kuzeyindeki terör kamplarına yaptığı operasyonlar ana gündem maddesini oluşturdu.

Editör: Haber Merkezi