MHP MYK Üyesi, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, Papa’nın geçtiğimiz günlerde Irak’a yaptığı ziyarette kendisine hediye edilen sözde Kürdistan haritasının üzerinde yer aldığı skandal pula işaret ederek; “Papa’nın resminin arkasına sığınıp pullu harita şovu yapanlar, vatan toprağı için ne bedeller ödediğimizi ve göz dikenlere ne bedeller ödettiğimizi hatırlamalı, unutmamalıdırlar. O pulları kendilerine yalatacağımızı da iyi bilmelidirler!” ifadelerini kullandı.

“Her karış toprağı şüheda kanıyla sulanmış bu vatan toprağında bize dost olanlara, bize kardeş olanlara Yunus olur hoşça bakarız. Ekmeğimize, geleceğimize, mutluluğumuza ortak ederiz. Bir karışına göz dikeni, Yavuz olur doğduğuna pişman ederiz. Bu gerçek dün böyleydi, bugün böyle, şüphesiz yarın da böyle olacaktır!” ifadelerini kullanan Osmanağaoğlu; tarih; hülyalarını kâbusa çevirdiğimiz hayal tüccarlarının harabeye dönmüş mezarlarıyla doludur.” dedi.

Konuşmasında 2021 yılının TBMM Tarafından İstiklal Marşı Yılı Olarak ilan edilmesine de değinen Osmanağaoğlu; Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 2021 yılını İstiklal Marşı yılı olarak ilan etmesinin üzerine Cumhurbaşkanlığı’nın da bir dizi kutlama etkinlikleri düzenlemesi kadirşinaslıktır ve çok kuvvetli bir tarih ve kültür bilincini ifadesidir. “Gömelim gel seni tarihe desem sığmazsın” diyerek Türk Milleti’nin büyüklüğünü tescil eden bir şairin hakkını vermek, bu büyüklüğün yeniden tescil edilmesidir. Bu isabetli ve değerli karar için Gazi Meclisimizin üyesi, Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu Meclisteki temsilcisi sıfatıyla tebriklerimi ve teşekkürlerimi ifade ediyorum.” dedi.

Türk Milleti Davut’un Gür Sesiyle Dünyayı Titreten Bir Avaze Salmıştır Düşmanlarının Yüreğine

“Muavenet-i Milliye tarafından batırılan Golyat adında bir İngiliz Dretnot’u vardır. Golyat, Davut’un sapan taşıyla devirdiği dev Calut’un ta kendisidir. Biz Müslümanların Calut dediğine onlar Golyat diyorlar. Davut ile Calut’un karşı karşıya geldiği Çanakkale’deki bu tarih sahnesinde Türk Milleti dünyanın süper gücünü, Davut’un cesareti ve ferasetiyle Çanakkale Boğazına gömmüş ve bütün dünyaya, kimseye boyun eğmeyeceğini göstermiştir. Sadece Calut’u değil Calut’un ordusunu da perişan etmiştir. Böylece Davut’un gür sesiyle dünyayı titreten bir avaze salmıştır düşmanlarının yüreğine.” Diyen Osmanağaoğlu Bedel diyorsanız işte o bedel ödenmiştir! Bu herkese ders olmalıdır ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi