Açıklamalarında bu türden kuruluşların isimlerine de yer veren Özdemir, ABD tarafından fonlanan 'şer cephesi' dediği malum medyanın hedefinin Türkiye olduğunu ve Türkiye’de karanlık senaryoları gerçekleştirme peşinde olduğunu açıkladı.

Özdemir, muhalefette bulunan CHP, İP ve HDP'nin bu karanlık girişimlere sessiz kaldığını, ilaveten bu medya organlarıyla sinsi birliktelik içinde olduklarının altını çizdi. 

Sözlerini, "Türkiye zillete boyun eğmeyecektir, teslimiyetçilere bırakılmayacaktır, milletin istiklalini, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır. MHP ve Cumhur İttifakı bunun için kararlı bir şekilde yoluna devam etmekte, Türkiye’yi güçlü yarınlara ulaştırma hedefinde sadece milletimizle birliktedir." ifadeleriyle sonlandıran MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, dış güçlerce fonlanan medya kuruluşları ve edindikleri misyonla ilgili açıklamalarında şunları kaydetti:

BUNLAR, DIŞARDAN YÜRÜTÜLEN BEŞİNCİ KOL FAALİYETLERİNİN SÖZCÜSÜ...

"Türkiye’de muhaliflik kisvesi altında faaliyet gösteren ve zilletin sözcülüğünü yapan; yalan, iftira ve dezenformasyonun her türlü örneğini yansıtan medya kuruluşlarının ipliği pazara çıkmaya başlamıştır.

Ülkemize yönelik dışardan yürütülen beşinci kol faaliyetlerinin sözcüsü olan bu medya kuruluşlarının bilhassa ABD merkezli kimi vakıflarca fonlandığı her yönüyle deşifre olmuş, maskeler bir kez daha düşmüştür. Milletin sesi olmak yerine zilletin sözcülüğüne soyunanlar bellidir!

KARANLIK CEPHENİN MERKEZİDİRLER

ABD merkezli Ulusal Demokrasi Vakfı’nın T24, Gazete Duvar, Medyascope, Bianet gibi internet üzerinden faaliyet gösteren yayın organlarına “demokratik değerlerin güçlendirilmesi” bahanesiyle fon ayırdığı geride bıraktığımız aylarda malum olmuştu.

Yine ABD merkezli kurulan ve içinde FETÖ’cü ve eski CHP’li bazı isimlerin de yer aldığı Türkiye Demokrasi Projesi isimli şer odağının da ülkemize karşı kurulmak istenen karanlık cephenin merkezlerinden birisi olarak devreye alınmıştır.

ABD'de ortaya çıkan Demokrasi Projesi'nin senaristleri ne demişse, Türkiye'deki uzantıları aynılarını söylemiştir. Malum medya kuruluşlarının da bu süreçte etkin bir şekilde çalıştığı her yönüyle ortadadır.

HEDEFLERİ TÜRKİYE'DİR

Şimdiye kadar aynı medya organlarının yayınlarına bakıldığında, yapılan açıklamaların, haberlerde kullanılan dilin ve köşe yazılarının tamamı tek merkezden kaleme alınmış gibidir ve hedef ülke Türkiye'dir.

Son olarak yine ABD merkezli Chrest Foundation isimli kuruluşun da Medyascope, Serbestiyet ve 140Journos gibi medya kuruluşlarına yüksek miktarlarda maddi kaynak sağladığı anlaşılmıştır.

Anlaşıldığı kadarıyla şer cephesi, özellikle internet medyacılığı ve buna bağlı olan sosyal medya hesapları ve göstermelik kullanıcılar üzerinden toplumu aldatma, kandırma ve yönlendirme girişimlerine hız vermiştir.

ZİLLET İTTİFAKI CHP-İP VE HDP'NİN SİNSİ TEZGAHLARI GÜN YÜZÜNE ÇIKMAKTADIR

Fonlanan medya kuruluşlarının tamamının MHP ve Cumhur İttifakı karşıtlığında söz birliğine girişmeleri, zilletin sözcülüğüne soyunmaları, CHP, İP ve HDP’nin de aynı medya organlarında sıklıkla boy göstermeleri sinsi tezgahı gün yüzüne çıkarmaktadır.

Türk medyası üzerinde yürütülen bu karanlık girişimler her yönüyle sorgulanmalı, üzerine gidilmeli, basın özgürlüğü adı altında Türkiye’de karanlık senaryoları hayata geçirme uğraşında olan işbirlikçilere fırsat verilmemelidir.

Yaşananlar karşısında, hemen her fırsatta medya ve basın özgürlüğünü diline dolayan; televizyon kurulacağı bahanesiyle kendi partileri içerisinde milyonlarca liralık vurgun yapıldığı iddia edilen CHP’nin sessizliği ve İP’in vurdumduymazlığı dikkatlerden kaçmamaktadır.

HÜSRANA UĞRAYACAKLARDIR. MİLLİ İRADEDEN BAŞKA YOL YOKTUR!

Milli iradenin kendisinden başka yol ve çare arayanlar, hüsrandan başka bir sonuca erişemeyecektir. Aynı güruh, demokrasimizin olgunluğu, hukukun gereği ve milletimizin feraseti karşısında amaçlarına ulaşma imkanı bulamayacaktır.

Bütün bunlar olurken, CHP’nin Hatay B.Belediye Başkanının, zilletin Cumhurbaşkanı adayının “Uluslarası karar vericilerin belirleyeceği” açıklaması, Türkiye’de teslimiyet ve mandacı zihniyetin artıklarını gözler önüne sermektedir. Zillet gerçeği işte budur!

Türkiye zillete boyun eğmeyecektir, teslimiyetçilere bırakılmayacaktır, milletin istiklalini, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır. MHP ve Cumhur İttifakı bunun için kararlı bir şekilde yoluna devam etmekte, Türkiye’yi güçlü yarınlara ulaştırma hedefinde sadece milletimizle birliktedir."

Editör: Haber Merkezi