Demokrasi tarihimizin hiçbir zaman İP gibi bir partinin yaşattığı rezillikleri tecrübe etmediğini vurgulayan Özdemir, ‘’ Şehit yakınlarına gösterilmeyen saygı, bölücü zihin kodlarına ve siyasi uzantılarına adeta sebil edilirken haya duygusunu kaybedenlerin geldiği nokta alçaklığın dibidir.’’ dedi.

MHP’li Özdemir, şunları söyledi;

‘’Şuursuzluk, ahlaksızlık ve fütursuzluğun geldiği son nokta! “Kürdistan” lafına tepki gösteremeyen İP Genel Başkanı ve avaneleri, vatandaşa, Şehit kardeşine hakaretlere başladı… Zilletin maskesi düşüp, saflar belli oluyor! Bu rezilliğin hiçbir surette kabulü mümkün değildir.

Demokrasi tarihimiz hiçbir zaman İP gibi bir partinin yaşattığı rezillikleri tecrübe etmemişti. Şehit yakınlarına gösterilmeyen saygı, bölücü zihin kodlarına ve siyasi uzantılarına adeta sebil edilirken haya duygusunu kaybedenlerin geldiği nokta alçaklığın dibidir.

Zillet ittifakının amacı ve maksadı aradan geçen her gün biraz daha belirginleşiyor. PKK ve HDP’ye şirin görünmek uğruna bölücülüğe alan açanlar, bu yapıları “meşru” görenler, Türk Milleti’ne besledikleri kini açığa vurmaya koyuydular. Ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız!

Meclis kürsüsünden MHP’ye iftira atan İP genel başkanı Akşener’in en yakınındaki şahsın, HDP ve terörist demirtaş konusundaki yaptıkları yanlışları şuurlu biçimde yüzlerine haykıran vatandaşa galiz ifadeler kullanması ilahi adaletin tezahürüdür. Terbiyesizsiniz, ahlaksızsınız…

Özür dilemek bir yana yüzü dahi kızarmayanların yalan ve iftira siyasetlerinin dönemi bitti! Bu açıklamayı yapan birinin milletvekili olması ise Meclisimizin saygınlığıyla beraber milletimizin kendisi ve iradesine de hakarettir.İhanet ve Proje (İP) gerçeği ortaya çıkmıştır!’’

Editör: Haber Merkezi