Özdemir, ''Halk Tv’de Ahad Andican’ın yaptığı yorumlara bakılırsa, Osman Kavala ve Meral Akşener’in “kuzen” olmalarından öte bir ilişki ağı kendisini gösteriyor. Böyle bir şahıs için hukuku yok sayma ve devlete meydan okuma talimatını İP milletvekillerine kim, neden vermiştir?'' dedi.

MHP’li Özdemir, şunları söyledi;

‘’Türkiye’nin istikrar ve huzuru ile birlikte milli güvenliğini hedef alan tüm konularda ismi görünen Osman Kavala’yı savunmak şimdi de İP Mv Ahad Andican’ın harcı olmuş. Türkiye’yi hedef alan tüm karanlık çevrelerle yakın bağı ve ortaklığı bilinen Kavala, İP için neden önemli?

Halk Tv’de Ahad Andican’ın yaptığı yorumlara bakılırsa, Osman Kavala ve Meral Akşener’in “kuzen” olmalarından öte bir ilişki ağı kendisini gösteriyor. Böyle bir şahıs için hukuku yok sayma ve devlete meydan okuma talimatını İP milletvekillerine kim, neden vermiştir?

Kavala, hukuk nezdinde suçu sabit görülmüş ve Türkiye’ye olan düşmanlığı tescillenmiştir! Kim olduğunu kamu vicdanı açıkça tescillemiştir. Türkiye hasımlarını savunma sorumluluğunda İP’in rolü nedir? Ahad Andican burada kimin sesi olarak Halk Tv’de boy göstermiştir?

Kavala, Türkiye karşıtı tüm isim, kurum, kuruluş, çevre ve terör örgütleri ile ilişkisi açık olan, hayatı boyunca adeta gölgelerde saklanıp Türkiye’ye düşmanlık eden bir isimdir. Nihai aşamada hukuk gereğini yapmış Türk Millet adına hükmünü vermiş ve vicdanları rahatlatmıştır.’’

Editör: Haber Merkezi