Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir sosyal medya hesabı üzerinden, Tele1 ekranlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik ifadeleri dolayısıyla gazeteci Sedef Kabaş'a tepki gösterdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir'in ifadeleri şu şekilde;

İnsanlıktan nasibini almadığı anlaşılan, ahlaki ve toplumsal hassasiyetlerde yeri olmayan sözleriyle tanınan gazeteci görünümlü bir şahsın, hiç kimse için kullanılmayacak çirkin bir tanımlamayla Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’na hakaret etmesi kabul edilemez.

Bahse konu olan meselede kullanılan çirkin sözler fikir özgürlüğü yahut medya etiği kapsamında asla değerlendirilemez. Dolayısıyla aynı ifadelerin muhalefetlik kisvesi altında sunulması çabası da abesle iştigal bir durumdur.

Zillet cephesinin medyasından siyasi temsilcilerine varıncaya kadar her birinin ağzı ve ahlakı bozuk tutumu tahammül sınırlarını çoktan aşmıştır. Tele 1 gibi adeta lağım kusan ekranlarda Sedef Kabataş tarafından telaffuz edilen ifadelere yönelik ilgili kurumların ve hukukun, gereğini acilen yerine getirmesi elzemdir.

Şehit bacısına söven milletvekili ile onu savunacağım derken medyaya ve topluma hakaretlerle küfürler yağdıran siyasilerden sonra şimdi de aynı cenahtan gazeteci kılığına girmiş bir şahısın üzerinden bu vakanın yaşanması, nefretin ahlaksızlığı doğurduğunu göstermiştir.

Editör: Haber Merkezi