CHP'nin, eşi yabancı ülke istihbarat servisi görevlisi olan ve her fırsatta ABD’nin PKK ilişkisi üzerinde gayretle çalışan gazeteci görünümlü Amberin Zaman’la buluşmasından memnuniyet duyacağını vurgulayan Özdemir, "CHP; Türk Milleti’ni savunanların hasmı, Türk Milleti’nin hasımlarının savunucusu ve yol arkadaşı olmuştur. CHP açık bir milli güvenlik sorunu olduğunu gösterirken, yanında konumlanan siyasi partiler de aynı yolun yolcusudur." dedi. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, şunları söyledi;

"TSK’yı hedef alıp “satıldı, TSK kimyasal silah kullandı” yalanlarını söyleyen CHP, elbette eşi yabancı ülke istihbarat servisi görevlisi olan ve her fırsatta ABD’nin PKK ilişkisi üzerinde gayretle çalışan gazeteci görünümlü (!) isimle buluşmasından memnuniyet duyar!

CHP adına dikkat çekici en önemli konu; terör örgütleriyle içte ve dışta kararlı, etkin ve sonuç alıcı mücadele örneği sergileyen TSK, Jandarma ve Emniyet Teşkilatlarımızın hedef alınmasıdır. Bu üç güzide ve tarihi kurumumuz milli birlik ve bütünlüğümüzün savunucusudur.

Diğer yandan TSK’ya iftira atan aynı ve benzer isimler üzerinden bugünlerde Türk Mahkemeleri’ni de hedef almaya başlayan ve provokasyonlara koyulan CHP, kamu düzeni, milli birliğimiz ve anayasamıza karşı geliştirilen saldırıların adeta odağı haline gelmiştir.

Gelin görün ki Atatürk’ün partisi olduğunu iddia eden CHP; Türk Milleti’ni savunanların hasmı, Türk Milleti’nin hasımlarının savunucusu ve yol arkadaşı olmuştur. CHP açık bir milli güvenlik sorunu olduğunu gösterirken, yanında konumlanan siyasi partiler de aynı yolun yolcusudur."

Editör: Haber Merkezi