TBMM Genel Kurulunun tatile girmesiyle birlikte, parti genel merkezindeki işleri haricinde vaktini Kırıkkale sokaklarında hemşehrileriyle buluşarak geçiren MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, bugünkü ziyaretleri sırasında Sevda ve Orhan Sarıçiçek kardeşlerin işletmeciliğini yaptığı ve 10 kadının istihdam edildiği tekstil atölyesini ziyaret etti. MHP’li Öztürk, Kırıkkale’de bu tarz küçük ölçekli imalathanelerin sayısının her geçen gün arttığına dikkat çekerek, “Kırıkkale’miz, savunma sanayii ve rafineri dışında, özellikle tekstil sektöründe son yıllarda artış gösteren bu tarz atölyelerle adından söz ettirmeye başlamıştır.”

KIRIKKALE’MİZ TEKSTLİ SEKTÖRÜNÜN ÖNCÜ ŞEHİRLERİ ARASINDA YER ALACAKTIR

“Özellikle kadın girişimcilerimizin KOSGEB Kredileriyle işletmeye açtıkları bu tarz küçük atölyelerin zaman içerisinde orta ve hatta büyük ölçekli işletmelere dönüşmemeleri için bir sebep yoktur. Kırıkkale’min cefakâr kadınlarına; analarımıza, bacılarımıza inanıyor ve güveniyorum ki, çok kısa zamanda Kırıkkale’miz tekstli sektörünün öncü şehirleri arasında yer alacaktır.”

MHP VE CUMHUR İTTİFAKI, GİRİŞİMCİYİ DESTEKLEMEKTEDİR

“Milliyetçi Hareket Partisi olarak üreten bir toplum idealimiz her geçen gün adım adım gerçekleşmektedir. Bu amaçla, Cumhur İttifakı olarak başta kadınlarımız olmak üzere, üretim ve istihdam yönünde girişimleri olan her vatandaşımıza katkılarımız devam etmektedir. Ben de Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kırıkkale Milletvekili olarak, Kırıkkaleli hemşehrilerimizin bu tarz girişimlerini bugüne kadar olduğu gibi desteklemeye devam edeceğim,” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi