Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın şunları kaydetti:

"MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'nin siyasete yön veren ustaca çıkışları, algı yönetimi metotları üzerinden geçimini sağlayan Adil Gür gibi şark kurnazı kamuoyu araştırmacılarını rahatsız etmektedir.

Çünkü Devlet Bahçeli, algı yönetimi sonuçlarını değiştirebilecek siyasi hamleler yaparak politika mühendisliğine soyunan bu gibi çorbacıların hesaplarını bozmaktadır.

Bu nevinden âdemlerin MHP tipi şiddetli karın ağrılarının sebebi budur. MHP; küçük ve yanlış hesapları ters yüz etmeye, kirli oyunları bozmaya devam edecektir. Siyasi parti ve liderlere ayar vermeye çalışan A.Gür haddini bilmelidir."

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ve İstanbul Milletvekili

 

ADİL GÜR ARAŞTIRMACI DEĞİL KARIŞTIRICIDIR

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter de twitter'da yaptığı açıklamada “Sayın Genel Başkanımızın, bugün basın mensuplarının sorularına verdiği cevaplar arasında, “Kaynayan tencere kapak tutmaz.” deyimi isabetle kullanılmıştır. Adil Gür ise Haber Türk TV’de müstehzi ifadelerle eski tencereler kalmadı diyerek aklının dibini alenen göstermiştir...

Adil Gür aynı zamanda araştırmacı değil karıştırıcı olduğunu ispat etmiştir. Türkçe cahili Gür’ün kötü niyetli ve çarpık yorumu hazımsızlıktır, kara mizahtır. Adil Gür’ün dibi tutmuş tenceresi ve kaynama derecesi değişmiş olabilir! Ama değişmeyen tek şey MHP husumetidir...!” dedi.

Editör: Haber Merkezi