Ali Babacan’ın bir kriz hezeyanı tutturduğunu vurgulayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, ‘’MHP’yi vehmettiği bir krizin ortağı sayan Babacan bilsin ki ortada bir kriz mıriz yok ama vekâleten kaos tellalını oynayan bir sosyete bebesi var.’’ ifadelerini kullandı.

MHP’li Yalçın, şunları söyledi;

‘’Kendi keline bile merhem bulamayan sözde Deva Partisinin başı Ali Babacan, bir kriz hezeyanı tutturmuş gidiyor. MHP’yi vehmettiği bir krizin ortağı sayan Babacan bilsin ki ortada bir kriz mıriz yok ama vekâleten kaos tellalını oynayan bir sosyete bebesi var.

Ali Babacan, ipini tutan Abdullah Gül tarafından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’dan intikam alması için görevlendirilmiş beceriksiz bir siyaset suikastçısından öteye geçemiyor.

Babacan, siyasetin görüp göreceği en tutarlı ve demokratik ortaklığa, Cumhur İttifakına çamur atarak partisine şimdiden mezar kazıyor.

Ali Babacan’ı kukla olarak oynatan ama kendisi sürekli perde arkasına saklanan Gül’ünse soyadının hilafına bugüne kadar ne koktuğunu ne de bulaştığını gördük.

Cumhur İttifakının zevali ve Deva Partisinin iktidarı, olsa olsa Yeşilçam’da “Bir Vehimli Hastanın Hatıra Defteri” romanına senaryo olur.’’

Editör: Haber Merkezi